facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Impuls Vapeshop

Impuls Vapeshop

Info

Impuls Vapeshop.
E-sigaretten e-liquids
Quality smoking
Shisha

Geschiedenis

Wij zijn Impuls uit Eindhoven, dé specialist op het gebied van roken. In het winkelfiliaal in Eindhoven is er een zeer breed assortiment sigaretten, tabak, sigaren, elektronisch rookwaar, wenskaarten, loterijen, RDW servicepunt, PostNL servicepunt, cdeaubonnen en meer.

Impuls Online is gespecialiseerd in de verkoop van elektronische sigaretten. Al meer dan 50 jaar winkelervaring is nu ook online!

Bij alle producten vindt u een uitgebreide omschrijving. Als u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen. Wij geven graag antwoord op al uw vragen. Mailen en bellen kan, een persoonlijk bezoek vinden wij natuurlijk het leukst.

Alle producten worden getest voor ze worden opgestuurd. Mocht u iets niet kunnen vinden op de webshop of op zoek zijn naar een specifiek item, laat het weten. Dan gaan we ons best doen het product alsnog aan u te leveren.

Alle producten die u op de website terug vindt zijn uit voorraad leverbaar, als u voor 16.00 uur besteld heeft u het de volgende werkdag in huis. Wij garanderen dat u met veel plezier de producten van Impuls Online Vape Shop zal gebruiken. O, en bestelt u voor €25 of meer bij Impuls Online dan is de verzending gratis!

Vape On!



"Impuls Vapeshop is een Tabakspeciaalzaak, gespecialiseerd in de verkoop van elektronische sigaretten. Ons doel is om iedereen die wil stoppen met roken een zo goed mogelijk advies te geven over elektronisch roken, ook wel vapen genoemd. Dit doen we door naast ons expertise, een groot assortiment online aan te bieden, waaronder E-sigaretten, mods, tanks & coils, E-liquids en een variatie aan accessoires. In onze shops in Eindhoven en Helmond kunt u normaal gezien terecht voor uitleg over al onze vape producten. Tijdens de Lockdown kunt u beter bellen voor advies of uitleg.Naast het vapen bieden we in onze winkels ook een breed scala aan tabaksprocuducten waaronder sigaretten, shag, potten tabak, sigaren, shisha en rokersbenodigdheden. 18+"
Adres: Johannes Voetstraat 3, 5652 GS Eindhoven
Telefoonnummer: 0402572992
Stad: Eindhoven
Route: Johannes Voetstraat 3
Postcode: 5652 GS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Salt Switch eindhoven, Elf Bar Rotterdam, E-sigaret merken, Elektronische sigaret prijs, Soorten vapes, Waar verkopen ze vapes, Goedkope vape kopen, Roken nl
Recensies
Vandaag toch maar even langs geweest om hun vape producten te bekijken, Wat een super ervaring en verschil met waar ik eerst heen ging!! Als ik dit allemaal had geweten wat ik nu weet was ik hier veeeeeeel eerder heen gegaan en had ik meteen goede producten gekocht!!!!! Super advies, informatie, smaak testen echt top! Ben zélfs zo tevreden dat ik overstap naar een compleet andere set en smaak die ik woensdag ga ophalen.... kan ni wachten! Voor elke beginner maar ook gevorderde kun je hier terecht! Vriendelijk en duidelijke uitleg. Update: woensdag in Helmond mijn nieuwe vape set op gehaald en weer super geholpen door Justin! Super tevreden met mijn nieuwe Asmodus minikin!!!! Goeie uitleg gekregen en zo tevreden dat mijn partner ook interesse had in een ander set.... Update: gisteren terug gegaan naar Helmond en daar voor mijn partner en mij een leuk Kado erbij gekocht de SX mini met weer eens een super tekst en uitleg van Steven!! Wat extra's erbij gekregen en een ophaal Kado in Eindhoven van Marco Twee rokers minder en twee vape verslaafde rijker Nogmaals super bedankt aan het personeel van Impuls Eindhoven en Helmond! Justin, Steven, Marco, Corrina, Elise, en Gina. Tot de volgende keer weer
Fijne winkel voor je vapez, gezellig personeel, goed op de hoogte van de nieuwste trends en goede uitleg over de smaken. Kennis over zowel disposables als refilled alswel mods allemaal dik in orde. Zeker een aanrader
Goede service en een heel goed assortiment, Dodo Vape en Nasty juice/salt zijn mijn favoriete merken waar je altijd een goede kwaliteitsliquid mee hebt
Vandaag weer een gezellig middagje in Helmond langs geweest. Zijn SUPER TEVREDEN top personeel, hulp en vriendelijkheid, hier kun je gewoon jezelf zijn!!!! En terwijl sluiting van de winkel was maakte het personeel toch verhaal en uitleg af! Petje af!!!!!! Helmond en Eindhoven tot snel weer!!! Bedankt weer voor het goede advies en de nieuwe aanwinsten!!
Vriendelijk personeel, behulpzaam en alle tijd voor de klanten
Vandaag hier 2x geweest i.v.m. een cliënt omdat hij problemen had met zijn Voopoo. De eerste keer geholpen door een medewerkster die me al goede uitleg gaf waardoor eventueel de esmoker last had van lekkage. Heeft hem toen zelfs schoongemaakt. Heb toen nieuwe coils meegenomen. Veel uitleg gekregen over de instellingen en de4 juiste dikte van vloeistof. Toen ik later keek naar welke vloeistof er op voorraad was, bleek dit de verkeerde te zijn. Heb toen aan een andere, even behulpzame medewerkster gevraagd of ik haar handelingen mocht filmen zodat al mijn collega's dit ook zouden weten en dit was geen probleem. In het vervolg bij problemen meteen die kant op rijden.
Top winkel
Wat een geweldig goede service, zeg! Mijn voopoo DRAGX PRO vape had rare kuren en na één telefoontje werd aangeboden er eens goed naar te kijken. Dus heb ik hem opgestuurd. Er werd vastgesteld dat het een fabrieksfout was en zonder 'gezeur' krijg ik,een nieuwe opgestuurd. Zeer bedankt Marco Sanders!
Geweldige vapeshop. Na jarenlang zware shag nu aan de heerlijke smaak dried fruits en rum. Duidelijke uitleg en een perfect gemonteerde mod om mee te roken. Bedankt!
Eigenlijk niet te vertrouwen deze mensen, ben er langsgeweest en er stonden wat mensen achteraan te wachten maar onduidelijk of er een wachtrij was, liep gewoon naar de balie om te vragen om een liquid te kopen, kreeg ik er eentje die over de datum was of er was iig iets mee gebeurd. 1,5 week keelontsteking gehad...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid