facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Improve Physiotherapy

Info

Improve Physiotherapy
Remedy-Prevention-Spor(advice)
Sports Centre de Bongerd - Wageningen Campus



"Improve Physiotherapy is dé fysiotherapeut voor medewerkers en studenten van Wageningen University & Research WUR. Maar ook inwoners van Wageningen, Ede en Bennekom van buiten de universiteit zijn van harte welkom in de praktijk.Bij Improve Physiotherapy kun je terecht voor preventieve behandelingen, behandelingen voor klachten aan gewrichten en spieren en voor advies bijvoorbeeld gericht op sport. Je wordt behandeld en begeleid door een ervaren gediplomeerde fysiotherapeut.Improve Physiotherapy is in Wageningen en omgeving het juiste adres voor het behandelen van je sportblessures. Maar Improve Physiotherapy doet veel meer voor sporters. Wij zorgen dat je zo optimaal mogelijk kunt sporten, met zo min mogelijk kans op blessures."
Adres: Bornsesteeg 2, 6708 PE Wageningen
Telefoonnummer: 0317-702017
moc.oisyhpevorpmi@ofni
Stad: Wageningen
Route: Bornsesteeg 2
Postcode: 6708 PE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysiotherapie Vis Fysiotherapie Vis 2 km Snel en goed geholpen.
Recensies
Matthijs heeft mij super begeleid tijdens de revalidatie van mijn achillespeesruptuur. Door zijn uitgebreide kennis wist Matthijs exact wat er nodig was om mij weer terug op het voetbalveld te krijgen. Zijn adviezen en oefeningen hebben er voor gezorgd dat ik weer kan voetballen. Ik raad het zeker aan om naar Improve Physiotherapy te gaan.
Matthijs is een échte professional. Hij behandelt effectief en gericht, zodat je snel resultaat hebt. Ik voel me na 3 behandelingen al een ander mens. Bewegen gaat nu veel natuurlijker, waardoor ik na het hardlopen geen pijntjes meer heb. Matthijs heeft alles in huis om jou te helpen!
Matthijs is een zeer goede fysiotherapeut en heeft mij inmiddels al met verschillende klachten geholpen. Door middel van wat kleine bewegingstestjes heeft hij snel door wat er aan de hand is. Matthijs heeft bij mij een paar keer ''release-technieken'' uitgevoerd om spanningen weg te halen. Ook heeft hij soms wat ''activatie-technieken'' uitgevoerd voor het centrale zenuwstelsel, om bepaalde spiergroepen opnieuw ''wakker'' te maken. Daarnaast heb ik een aantal keer versterkende oefeningen van hem gekregen om verzwakte spiergroepen weer sterker te maken. Ik kan Matthijs zeker aanraden als je rondloopt met bepaalde klachten of sportblessures.
Matthijs is elke maandag, woensdag en vrijdag te vinden bij de Wageningen universiteit. Perfect gelegen dus. Ik kon op korte termijn nog langskomen voor een intake gesprek, daar was ik erg blij mee. Omdat ik geen duidelijke omschrijving kon geven van mijn klachten, lukte het de eerste afspraak niet om van mijn klachten af te komen. Gelukkig hebben we tijdens de tweede afspraak de puzzel opgelost! Uiteindelijk erg blij dat ik toch de stap heb genomen om bij Matthijs langs te gaan. Voor het maken van de afspraak was Matthijs erg goed bereikbaar via Whatsapp. Als ik weer klachten heb, kom ik zeker terug! Bedankt!
Uiteindelijk voor mijn schouderblessure naar Matthijs gegaan voor een behandeling, omdat de pijn maar niet weg ging. Na een paar behandelingen en tips om bepaalde oefeningen te doen, is de pijn verdwenen. Nu kan ik weer sporten zonder pijn in mijn schouder. Erg tevreden over de behandelingen en adviezen die Matthijs geeft!
Na sumo deadliften, kreeg ik ontzettend veel pijn in mijn heupen. 's Nachts kon ik niet slapen van de pijn en overdag moest ik erg opletten met lopen om geen intense pijnscheuten te krijgen. Na een aantal testjes te doen, kwam Matthijs er snel achter waar het probleem zat. Binnen vijf minuten had hij dit opgelost en kreeg ik tips om goed op te warmen voor het sumo deadliften. Na de afspraak heb ik geen pijn meer gehad in mijn heupen en kon ik blijven sumo deadliften. Ook na de controle testjes, bleek het probleem verholpen te zijn. Heel erg tevreden over de behandeling!
Na al een tijdje met een schouder blessure te hebben rond gelopen en zelfs pijn had bij dagelijkse bewegingen kwam ik in gesprek met Matthijs. Aan de hand van kleine testjes kon hij beoordelen wat er aan de hand was. Na enkele oefeningen te hebben gedaan heb ik oefeningen mee gekregen om thuis uit te voeren. En na een paar weken kon ik alweer pijn vrij bewegen. Super fijn dat er op een rustige en duidelijke manier wordt uitgelegd wat de behandeling is om van je blessure af te komen.
Matthijs is een gedreven fysiotherapeut die erg goed in het localiseren van je problemen. Ookal woon ik niet meer in de buurt ga ik nog altijd naar hem toe als ik een ergens last heb.
Hele goede ervaring met Matthijs van Improve. Al bij de eerste sessie merkte ik dat mijn klachten afnamen. In de daaropvolgende sessies hebben we aan omliggende spieren gewerkt. Al snel sportte ik weer op mijn oude niveau. De behandeling voelde persoonlijk en het hoe en waarom werd goed uitgelegd. En het belangrijkste: snel resultaat! Bedankt!
Regelmatig ga ik met sport gerelateerde klachten langs bij Mathijs. Middels een aantal specifieke testen brengt hij in kaart wat de onderliggende oorzaak kan zijn van de symptomen en start vervolgens met een behandeling. Deze bestaat vaak uit een combinatie van sportmassage, neurale activatie-technieken en gerichte oefeningen en adviezen waarmee ik vervolgens zelf aan de slag kan. Ik ben erg tevreden over de resultaten en zou zeker aanraden bij Mathijs langs te gaan als je opzoek bent naar een goede fysiotherapeut!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid