facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IMP Beek

IMP Beek

Info

Bij ons kunt u terecht voor herstofferingen en reparaties van gestoffeerde zitmeubelen. Daarnaast fabriceren en verkopen we fauteuils en banken op maat.

Geschiedenis

Herstoffering en reparatie

U kunt bij ons terecht voor herstoffering en reparatie van uw zitmeubelen,
u kunt ons bellen voor een afspraak, (of u stuurt ons een foto per mail), en na het bekijken van uw bank of fauteuil maken we vrijblijvend een offerte. U heeft daarbij de keuze uit verschillende soorten en kleuren stof en leer. We zorgen ervoor dat uw zitmeubel er weer als nieuw uitziet.

Fauteuils op maat

In onze showroom hebben we een geheel eigen collectie relaxfauteuils en eetkamerstoelen staan, die we helemaal op uw maat kunnen maken. U heeft daarbij de keuze uit verschillende relaxsystemen, draai of vast en manuele of motorische verstelling.

Ontwerp en ontwikkeling

Voor de zakelijke klanten bieden we de mogelijkheid een geheel eigen model fauteuil of bank te laten ontwerpen en ontwikkelen. vanaf een eerste schets tot een goed werkend zitmeubel wordt het complete product in eigen huis gemaakt. Daarnaast zorgen we ervoor dat u alle mallen en onderdelen krijgt, om direct met de productie ervan te kunnen starten.
De productie kan plaatsvinden bij de klant zelf, maar kan ook door ons verzorgd worden.

Adres: Noorder Markweg 1 A, 7036 AN Loerbeek
Telefoonnummer: 0316 533 910
Stad: Loerbeek
Route: Noorder Markweg 1 A
Postcode: 7036 AN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30

Recensies
Goede stoffering van onze stoelen, erg tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid