facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor iMonkeys

iMonkeys

Info

internetstrategie ★ webdesign ★ webdevelopment ★ zoekmachine optimalisatie ★ social media



"Internetbureau voor webdesign, webdevelopment, zoekmachine strategie en optimalisatie."
Adres: Kitskensdal 25, 6045EW Roermond
Telefoonnummer: +31 877 844 854
Stad: Roermond
Route: Kitskensdal 25
Postcode: 6045EW


Recensies
IMonkeys heeft een erg goede service en support. Zodra er een probleem is denken en helpen ze meteen mee om het op te lossen. Ze hebben een uitgebreide kennis over webdesign en SEO. Wij zijn erg tevreden met onze website en hoe dit in samenwerking met IMonkeys tot stand is gekomen. Zeker een aanrader!
iMonkeys levert unieke sites zonder ze te overladen. Veel partijen gebruiken standaard templates die teveel toeters en bellen bevatten waardoor het beheer complex is en de sites vooral traag worden. iMonkeys bouwt de site van 'scratch', met een gebruikersvriendelijke bediening, waardoor de site heel snel is: snel qua laadtijd maar ook snel om aanpassingen in door te voeren. Met de lean constructie waarin iMonkeys met partners samenwerkt, houden ze de overhead laag en kunnen ze dus een zeer scherpe prijs offreren. Aanrader voor iedereen die wilt dat zijn / haar site daadwerkelijk voor hen gaat werken!
Kenmerkend voor iMonkeys is de persoonlijke klantgerichte benadering, de goede service en support. De uitgebreide kennis van en ervaring met webdesign en SEO biedt de basis voor een effectieve online presentatie. Het eindresultaat is een website die voldoet aan de wensen zoals we die vooraf hadden aangegeven. En vooral, een website die uitstekend bezocht wordt. Daar gaat het uiteindelijk om.
iMonkeys is altijd op zoek naar de meest passende manier om het website ontwerp zo optimaal mogelijk te vertalen naar techniek. Ze denken mee in het gebruiksgemak van zowel de bezoeker als de eindgebruiker van de website. Naast deze uitwerking hebben ze ook een positieve verslaving aan de SEO uitdagingen van je online activiteiten. Zowel voor- als achter je scherm een waardevolle partner in uitwerking en support!
Ons bedrijf werkt al jaren naar tevredenheid samen met iMonkeys. Zij hebben een heldere en transparante aanpak van zaken. Beloven niets wat ze niet waar kunnen maken en wat ze beloven doen ze meer dan goed. Kortom, voor ons geen andere SEO specialist!
iMonkeys verzorgt zoekmachine optimalisatie voor ons sinds begin 2013. Momenteel realiseren we ca. 70 pag. 1-vermeldingen waarvan 25 x nr. 1 met zwaarbevochten zoektermen van 1 of 2 hoofdtrefwoorden. Hierdoor scoren we als lokaal bedrijf in Limburg en aangrenzende provincies zelfs hoger dan de landelijke organisaties!
IMonkeys is een professionele partner met een uitstekende service en veel kennis van zaken. Met goede tips en adviezen om je bedrijf online top te presenteren.
Al bijna 4 jaar onze website in beheer bij iMonkeys, meer dan tevreden! Duidelijke en heldere uitleg, goede begeleiding, updates worden bijgehouden. Perfecte support, snel en makkelijk bereikbaar. Proberen het klant geheel naar wens te maken, door verder te kijken indien iets onmogelijk lijkt. Echte aanrader!
Al jaren ons vaste bedrijf voor het beheer, ontwerp en maken van onze website. Altijd keurig en snelle service en een prettig contact. Echte aanrader om met Imonkeys te werken !
Gaat tot het uiterste voor de klant. Komt met innovatieve oplossingen en beschikt over uitgebreide kennis op het gebied van o.a. SEO en website-ontwikkeling. Zeer pragmatisch ingesteld. Een fijne club om zaken mee te doen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid