facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Imkersvereniging Hoeksche Waard

Imkersvereniging Hoeksche Waard

Info

Sinds kort is de Hoeksche Waard één gemeente, de Hoeksche Waard is veel imkers rijk. imkers die op een verantwoorde manier imkeren. Deze imkers zijn verenigd in deze vereniging.



"TotalisNaturales verkoopt verantwoorde natuurzuivere seizoensgebonden producten zoals honing, jam, sappen, wild en sambal van eigen teelt en grond. Al onze producten zijn op een verantwoorde manier, beter dan biologisch geteeld en/of geoogst uit de aanwezige natuur in de Hoeksche Waard. TotalisNaturales probeert verspilling tegen te gaan, elk deel van de aanwezige grondstoffen worden zoveel mogelijk benut. Duurzaam benutten is ons motto, wees zuinig op de natuur dan is de natuur zuinig op ons. Van de restproducten wordt geprobeerd zoveel mogelijk nieuwe producten te maken."
Adres: Oudendijk 47, 3291 LM Strijen
Telefoonnummer: 0630854473
Stad: Strijen
Route: Oudendijk 47
Postcode: 3291 LM


Recensies
Ganzen kook en uitbeen cursus gedaan echt waanzinnig interessant en leuk om te doen Eigenaar weet echt veel te vertellen over de jacht en zeker over de honing en bijen Ook nog lekker gegeten Echt een aanrader
Een gepassioneerde imker die op boeiende wijze kan vertellen en een schat aan informatie deelt over deze bedreigde insectsoort. Er zijn leuke workshops te volgen en een online webshop schijnt in ontwikkeling te zijn.
Heerlijke honing en aanverwante producten. Leuke en interessante uitleg over de honingwinning, mijn kind genoot er echt van.
Zojuist een super gezellige middag gehad . Zeer informatief over bijen en ganzen. Tussendoor een lekker hapje en drankje. En met goede zelfgemaakte producten naar huis. Leuk als vrienden uitje
Dat is nu eens een mooi bedrijfje in een hele mooie omgeving. Leerzame middag geladen kennis gemaakt met bijzondere producten. Dank!
Super dag gehad bij Totalis Naturales. Eerst hazenjacht en daarna prima verzorgde hapjes en maaltijd. Toppie .
Heel leuk om hier een keer te kijken! Enthousiaste mensen, mooie producten voor een echt redelijke prijs!
Enthousiaste imker en vrouw. Interessante uitleg over bijenvolken. Geeft workshops.
Super leuk. Lieve mensen en geven graag uitleg over wat ze doen.
Geweldige mensen met passie voor alles wat ze doen!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid