facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Imgro Beauty Holland

Imgro Beauty Holland

Info

Imgro Beauty levert heel goedkoop en snel vanuit 2 eigen winkels en internet alles voor kappers, beauty- en massagesalons, nagelstylisten en pedicures.

Geschiedenis

Openingstijden IMGRO Hillegom:
Ma-Vr: 8:30 - 17:00
Za: 10:00 - 16:00
Zo: gesloten

Openingstijden IMGRO Haarlem
Ma-Vr: 9:00 - 17:00
Za: 10:00 - 16:00
Zo: gesloten

De populaire website www.allesvoordesalon.com beheert de accounts van klanten. Kortingen en prijsafspraken met individuele klanten zijn gekoppeld aan de website en worden direct op de internetorder verwerkt. Zodoende kunnen door Imgro Beauty zowel particulieren en salons worden geleverd.

Imgro Beauty is officieel distributeur van de merken Goldwell, Wella, Loreal, Kiss, Calmare, IBD, Sibel, Priadara, Laufwunder, Lueme Aloe Vera, Volatile, Chi Tea tree, Creative Nail Design, Gewohl, Camille-60, Swann Morton , Dimanche Ureumline Refectocil, Combinal, PhD waxing, Clean & Easy, KMS en Sinelco.

UNIEK: Imgro Beauty levert uw bestellingen uit eigen voorraad..!

Imgro Beauty Einsteinstraat 7 2181 AA Hillegom
0252-527242
Imgro Beauty Kraaienhorst 54-56, 2011 NX Haarlem
023-5323582

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden als klant dan kunt u zich aanmelden via de website of u belt 0252-527242.



"Beste mensenDe winkel is per 1 juni 2022 verhuisd naar Hillegom. Het was natuurlijk hartstikke leuk winkelen in Haarlem maar er zaten ok een paar nadelen aan. Daarom zijn we onlangs verhuisd naar Hillegom. Op deze prachtige locatie kunt u gratis parkeren en staan de spullen heel ruim en overzichtelijk uitgestald. We zijn gewoon open. Er zijn geen restricties voor het binnenlopen en de voorraad is nagenoeg helemaal op orde.Opmerking: Voor de openingstijden van de winkel gelieve onze website te raadplegen zie allesvoordesalon-punt-com. De weergave van Google kan fouten bevatten..!Team IMGROEinsteinstraat 72181 AA Hillegom"
Adres: Einsteinstraat 7, 2181AA Hillegom
Telefoonnummer: 0031252527242
Stad: Hillegom
Route: Einsteinstraat 7
Postcode: 2181AA



op zoek naar gerelateerd: IMGRO Hillegom openingstijden, IMGRO Haarlem openingstijden, IMGRO inloggen, Kappersgroothandel Haarlem nassaulaan, Pedicure groothandel Haarlem, Privilege Beauty, Beauty groothandel Duitsland, Pedicure groothandel Noord Holland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Knip It By Nagiba Knip It By Nagiba 288 meter ℕagiba Magdy ✄Hairstylist ● Products: ⓝak Hair ● Nuts & gluten free ● Vegan Ⓕudge Pr...
Hairtrend Hairtrend 718 meter Hele goede kapsalon. Modern en vakkundig. Ze beginnen met een heerlijke hoofdmassage ...
Recensies
Ontzettend onprofessioneel en respectloos naar klanten. Vakbekwaamheid is ook ver te zoeken. Verkopen ook chinese troep voor de hoofdprijs. Ik ga voortaan wel naar een andere toko!
Geen eens 1 ster waard. Zo onprofessioneel!!! Geen goede communciatie en de taalgebruik die jullie gebruiken via de mail is vreselijk onprofessioneel. & een klant is voor jullie “u” en geen “je”
Ik heb gisteren een uv lampmerk Emmi gekocht voor het drogen van gellak voor €80. Tot mijn verbazing zie ik op de site Emmi-nail.nl dezelfde lamp voor €49,90. Ik heb hierover gebeld naar IMGRO maar die willen hier niets mee doen. Dus voel me enigszins oplicht.
Echt een fijne winkel! Hele aardig personeel die geven goed advis! Ben er altijd tevreden!
Fijne groothandel! Breed assortiment en vriendelijk personeel.
Super service mbt snelle reparatie van mijn pedicuremotor-handstuk! Uitgebreid assortiment in de beste voetverzorging!
Hier vind je alles op het gebied van schoonheidsbehandelingen. Lijf en haar. Zeer professioneel, maar ook voor de particulier. Goede service en vriendelijk personeel.
Altijd goede service, erg behulpzaam en goed assortiment.
Prima plek voor de pedicure benodigdheden. Zowel voor de particulier als voor de professional. Aardig, informatief personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid