facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IMG Europe

IMG Europe

Info

IMG Europe ontwikkelt innovatieve en praktische oplossingen die bescherming bieden bij dreiging van infecties en incidenten met CBRN stoffen.

Geschiedenis

Sommige situaties vragen om extra aandacht voor uw persoonlijke gezond- en veiligheid. Bijvoorbeeld als er sprake is van infectiegevaar of wanneer u in aanraking kunt komen met gevaarlijke stoffen. In zulke gevallen is het van groot belang om de juiste middelen binnen handbereik te hebben. Bij IMG Europe bent u daarvoor aan het juiste adres.

IMG Europe ontwikkelt innovatieve en praktische oplossingen die bescherming bieden bij dreiging van infecties en incidenten met chemische, biologische, radiologische of nucleaire stoffen (CBRN). Ons uitgebreide productaanbod varieert van persoonlijke beschermingsmiddelen zoals mondmaskers en beschermende kleding tot een isolatiesysteem en decontaminatie unit.

IMG Europse is uw partner in personal protective solutions.



"IMG Europe ontwikkelt innovatieve en praktische oplossingen die bescherming bieden bij dreiging van infecties en incidenten met chemische, biologische, radiologische of nucleaire stoffen CBRN. Ons uitgebreide productaanbod varieert van persoonlijke beschermingsmiddelen zoals mondmaskers en beschermende kleding tot een isolatiesysteem en decontaminatie unit."
Adres: Torenstraat 28, 5438 AP Gassel
Telefoonnummer: +31(0)486 420 265
Stad: Gassel
Route: Torenstraat 28
Postcode: 5438 AP


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid