facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Imago

"Al meer dan 35 jaar dé printspecialist van Utrecht en omgeving. Sterk in het printen en afwerken van al je printopdrachten. Aan iedere opdracht klein of groot wordt door ons de grootste zorg besteed. Of het nu gaat om eenvoudige visitekaartjes, A0 posters, brochures, ingebonden boeken of complexe cursusmappen met tussenvellen en tabbladen, bij Imago Prints ben je aan het juiste adres!Ook offsetdrukwerk kan je met een gerust hart aan ons uitbesteden. Wij drukken niet zelf, maar nemen het lastige bestelproces via onze drukwerkpartner voor u uit handen en staan garant voor drukwerk waar je blij van wordt!"
Adres: Petrarcalaan 73 , Utrecht 3533 CR, NL
Telefoonnummer: 030 296 4468
Stad: Utrecht
Route: Petrarcalaan 73
Postcode: 3533 CR



op zoek naar gerelateerd: Drukker Utrecht, Printen Utrecht centraal, Copyshop, Printerette, Copyshop zondag open, Printshop Leiderdorp, Printshop overvecht, A1 formaat printen Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ABU ABU 352 meter
Albert, Architecten Atelier Albert, Architecten Atelier 604 meter "Architect Albert Sesink is altijd op zoek naar de “eigen” zin van de verbouwopd...
Kpmv Kpmv 943 meter
Rutjes Rutjes 2 km
StrandNL StrandNL 2 km
ABC Idee ABC Idee 2 km
Recensies
Topservice! Heel blij dat we hier onze trouwkaarten hebben laten drukken. Heel snel kregen wij een proefpakket thuisgestuurd en binnen een week waren onze trouwkaarten bij ons bezorgd. We zijn ontzettend blij hoe snel en soepel dit allemaal ging.
Bijzonder behulpzaam en duidelijk met informatie, tarieven en vragen. Ze denken echt met je mee als klant, zeker ook als je er zelf niet zoveel verstand van hebt is dat fijn. Service zoals het hoort, top!
Al een aantal jaar een hele prettige samenwerking met Imago Prints. Niet alleen leveren ze drukwerk van uitstekende kwaliteit, ook de service is altijd geweldig. Mailtjes worden dezelfde dag beantwoord, er wordt graag meegedacht over een passend concept en drukwerk wordt snel geleverd. Absoluut een aanrader!
Ik doe al jaren lang goede zaken met Imago Prints. Het is een zeer professioneel bedrijf die hoogwaardig drukwerk levert. Ze denken met je mee naar de beste oplossing voor het drukwerk. Het is eenvoudig om via de overzichtelijke website een bestelling te doen. De levertijd is kort, ze werken efficiënt en snel en de service is prima. Ik ben dik tevreden! Henk Veltman
Goeie prijzen en vriendelijke mensen. Aanrader!
Imago prints levert prachtig werk voor een scherpe prijs. Toezeggingen over levertijd worden nagekomen, ook al kost het een avond overwerk. Al drie jaar zeer tevreden.
Taalpodium is al jaren trouwe klant van Imago Prints. En het moet maar eens gezegd: TOT VOLLE TEVREDENHEID! Dankjewel Imago voor de goede service, het meedenken en de prima kwaliteit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid