facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Imagine vegan cafe

Imagine vegan cafe
Adres: Nieuwe Burg 39 , Middelburg 4331 AG, NL
Telefoonnummer: 0118 855 220
Stad: Middelburg
Route: Nieuwe Burg 39
Postcode: 4331 AG


Openingstijden

Dinsdag: 09:30-18:00
Woensdag: 09:30-18:00
Donderdag: 09:30-18:00
Vrijdag: 09:30-18:00
Zaterdag: 09:30-17:00

Recensies
Heerlijke lunch in bio/vegan café in Middelburg. Spirelli met kastanjechampignons en salade slechts 12,50. Hele goede BOOT koffie.
Heerlijk BIO vegan lunchadres. De specialiteit van het huis, de curry was heerlijk. Heel vriendelijke gastvrouw met leuke gadgets in het zaak. We hebben nog een paar heerlijke desserts meegenomen omdat ze er zo goed uitzagen! Eindelijk een leuk adres voor vegan, lactose intolerante mensen!
Vriendelijk personeel, houden ook goed rekening met coeliakie en weten waar ze over praten. Eten was heel lekker en goed te betalen!
Na aankomst in Middelburg even een bakkie gedaan Chai Tea Latte en de worteltaart. Beide zijn heerlijk en zou ik zeker nog eens nemen! Gastvrij en vriendelijk personeel.
Lekker gegeten vega en vegetarische gerechten aardige bediening, maar wel duur en porties mogen groter.
In het restaurantje heerst een fijne, rustige sfeer. Daarnaast is er sprake van een flexibel menu. Nooit gedacht dat ik met mijn lastige dieet ergens anders dan thuis een glutenvrij broodje kaas zou kunnen eten met lactosevrije warme choco en dat het zo heerlijk zou smaken. Ook kun je binnen zelf kopen wat zij op het menu hebben staan. Zeker een aanrader dus!
Precies het soort lunch-om-mee-te-nemen waar wij naar op zoek waren. Heerlijk verse biologische producten die op een originele manier tot een heerlijk lunch-hapje gemaakt werden.
Vegetarische en veganistische lunchroom. Relaxte sfeer en aardig personeel. De seitan broodjes moet je geprobeerd hebben!
Een goede zaak, voor Veganistische gerechten. Dit soort zaken verdienen een compliment vanwege de goede gedachten die er achter zit.
Super lekker eten en vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid