facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Im-POSSIBLE Coaching Jolanda

Info

Het doel is niet jezelf te veranderen,
het doel is om meer te worden van
wie je bent op je best.
Dit kun je leren en trainen.
Mag ik je helpen?
Ik wil dat óók jij je mooiste leven leeft!



"Soms stuit je op situaties in je leven die de zwaartekracht op je mondhoeken doet leunen. Het hoeft niet zo te zijn, écht niet!Ik ben van mening dat er geen mooiere studie is als die van zelfontwikkeling. Bewust ZIJN kan je altijd zijn, het opent de juiste deuren waar andere sluiten. Mijn missie is om jou te helpen herinneren wie je werkelijk bént, onder de lagen van aanpassing en beïnvloeding van buitenaf. Je te verbinden met de kracht en wijsheid van je ware zelf, met meer zelfliefde, zelfvertrouwen, eigenwaarde, bewustwording en bewust ZIJN als herwonnen nieuwe basis. Wil jij dit ook?Neem contact met me op voor een persoonlijke kennismaking. Liefs Jo."
Adres: 2e verdelingsweg 10, 4645 RL Putte, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0648267375
Stad: Putte
Route: 2e verdelingsweg 10
Postcode: 4645 RL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Ik struggelde al jaren met kaartleggen en heb bij Jolanda een workshop gevolgd. Het werd mij ineens allemaal duidelijk. Het kaartendek ligt standaard op onze salontafel en wanneer ik het nodig heb, trek ik een kaart. Jolanda is een leuke lieve vrouw met een geweldig mooie energie. Een aanrader voor iedereen.
De avond was een geweldige ervaring die mij veel geleerd heeft over mezelf, maar zeer zeker ook over mijn omgang met anderen. Wat mij betreft zeer zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb het overtuigende gevoel dat er een nieuwe weg voor mij ligt.
Geweldige en inspirerende avomd gehad
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid