facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IM Mobile

IM Mobile

Info

Werkt je toestel niet naar behoren of is die defect? Bij ons is het probleem meestal binnen een half uur verholpen Inclusief 3 maanden garantie.



"In onze telefoonwinkel IM-Mobile in Hardenberg kunt u terecht voor zowel telefoon reparatie als het kopen van een nieuwe telefoon. Wij hebben de smartphone reparatie onderdelen van de meest voorkomende merken al op voorraad, hierdoor kunnen wij u een flexibele en tijd besparende mobile repair service bieden en wordt uw Tablet of mobiel reparatie uitgevoerd terwijl u wacht. Een iPhone reparatie voor uw telefoonscherm duurt bijvoorbeeld maar 30min. Wij voeren HTC, Nokia, SAMSUNG, LG, Sony, Apple iPad, One Plus, Apple iPhone en tablet reparatie van alle bovenstaande merken uit. Omdat onze prijzen altijd up to date zijn bent u bij telefoon winkel IM-MOBILE Hardenberg altijd voordelig uit."
Adres: Oosteinde 5 a, 7772 CA Stad-Hardenberg, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523225001
Stad: Stad-Hardenberg
Route: Oosteinde 5 a
Postcode: 7772 CA


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Phone House Hardenberg Phone House Hardenberg 127 meter Mijn Samsung was geblokkeerd door bedieningsfout. In Hardenberg bij PhoneHouse alles ...
TelefoonRepair.nl TelefoonRepair.nl 142 meter Afgelopen week hier geweest voor de reparatie van mijn partners telefoon. Wij waren o...
WeMa Mobile WeMa Mobile 1 km Geweldige service. Goed contact met de klant en tegen een goed tarief. Echt een aanra...
Recensies
Zonder enige twijfel, is deze gsm winkel de meeste vakkundige in gsm reparatie waar ik geweest ben! Een hele snelle service, hij neemt altijd goed de tijd om te onderzoeken wat er aan de hand is,en! De prijs is altijd scherp ! Ik ben zeer tevreden.
Voor een schermreparatie hier naartoe geweest. Schermpje zit er mooi op maar eenmaal thuis blijkt de luidspreker beschadigd te zijn, en even later tijdens bellen blijkt de proximity sensor en microfoon ook beschadigd te zijn. Beetje jammer dat ik nu een half kapotte telefoon heb, maar hun beweren het niet kapot gemaakt te hebben dus meer kan ik er ook niet aan doen.
Top service Nieuwe telefoon en scherm reparatie voor oude telefoon laten doen voor een top prijs!!!! Goede klantenservice met thee en een chocolaatje waneer ik ging wachten op mn telefoon!
Scherm van mijn galaxy a52 was kapot. Netjes vervangen. De reparatie duurde langer dan gebruikelijk maar alles werkt perfect voor een nette prijs.
Uitstekend Vandaag hier Samsung A22 gekocht en mijn gegevens netjes overgezet.
Tijdens een weekendje weg nabij Hardenberg viel mijn telefoon. Het scherm had barsten en ik kon er niet meer in. Zaterdag einde van de middag kon ik het apparaat, met nieuw scherm, weer ophalen. Eenmaal terug in het vakantie huisje bleek de luidspreker niet te werken. Balen, want de winkel inmiddels dicht en de volgende ochtend zouden we terug rijden naar Nijmegen. Contact gehad met een medewerker. Op zondagochtend is hij speciaal naar de winkel die op zondag gesloten is gekomen om het kosteloos op te lossen. Dat is pas service. Top, dankjewel!!
Zeker wel een aanbeveling. Ik heb de service als prettig ervaren, snel en ze leveren goede kwaliteit. Weten precies wat ze doen en lossen het probleem accuut op.
Nieuwe iPhone 11 hier gekocht en protectscreen werd gratis erbij geleverd en geplaatst super service en vriendelijk
Ik kom al jaar hier en word goed geholpen
Ik heb hier mijn iPhone 6S gekocht voor een goede prijs en hij werkt perfect. Ook heb ik bij IM mobile mijn oude iPhone 5 laten maken. Daarvan was het scherm kapot, de batterij was na 2 uur al bijna helemaal leeg en de homeknop was kapot. Nu werkt de iPhone 5 weer zo goed als nieuw, ik ben zeer tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid