facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ILU for Beautiful Hands

ILU for Beautiful Hands

Info

Handverzorging
Nagelversteviging en verlenging

Geschiedenis

Nagelstudio die verzorging biedt voor uw handen en nagels; nagelversteviging en evt verlenging. Er zijn verschillende mogelijkheden om een mooi resultaat te creeëren. Voor elke nageltype is er een oplossing! Er is ook een nagelbijter arragement, om u van het nagelbijten af te helpen.



"ILU werkt met biologisch gecertificeerde cosmetica merk Absolution . Gericht op huidverbetering en verzorging op verantwoorde manier — voor een stralende en gezonde huid!"
Adres: De Ganzeboom 180, 7433 GB Schalkhaar, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 06-51034042
Stad: Schalkhaar
Route: De Ganzeboom 180
Postcode: 7433 GB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Heel goede schoonheidsspecialiste. Erg fijne producten op natuurlijke basis, ze ruiken allemaal heerlijk. Bij andere schoonheidsspecialistes deden de peelings altijd pijn maar hier niet! En Külli kan ook erg goed masseren. Heel ontspannend. Heb ook mijn wenkbrauwen laten epileren en verfen. Erg netjes gedaan, mooie vorm. Ilu heeft er een vaste klant bij!
Wenkbrauwen waxen oren waxen neusharen waxen gezicht-behandeling reiniging uitgebreid. Eerste keer erg spannend erg professioneel behandelaar en vriendelijk en kom zeker vaak terug. TopvrouwService: Waxen
Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een goede en lieve schoonheidsspecialiste! Zeer professioneel en goed advies gekregen qua producten.
Heerlijke gezichtsbehandelingen. Külli is gepassioneerd en werkt met top producten, mijn huid is aanzienlijk verbeterd.
Mijn nagels zien er weer pico bello uit. Top nagel styliste!!!
Prima product en super service. Met veel passie wordt je geholpen.
Erg mooi m'n nagels!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid