facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ilonas Reef

Ilonas Reef

Info

Wat begon als een kleine hobby is inmiddels uitgegroeid tot een grote hobby. Ik verkoop stekken zo zeggen neem een kijkje

Elke zaterdag open van 10-17
Zondag van 1300 tot 1700

Overige dagen op afspraak

Adres:
Telefoonnummer: 0612174266
Stad: Uithoorn


Recensies
eerste keer besteld en de kwaliteit van de koralen is erg goed.en worden erg zorgvuldig verpakt met een bakje en schuim om het koraal vast te houden zodat het nergens tegenaankomt zelfs erg breekbaar koraal is goed aangekomen en ze worden ook op temperatuurgehouden door een heatpack. ze heeft een hoop koralen die je niet makkelijk vindt en zeker nooit in een winkel tegenkomt. en bij het dippen heb ik niks aangetroffen. maar het dippen is altijd verstandig om zelf nog eens te doen.maar het is wel een teken dat ze haar bakken goed onderhoud. ik ga er zeker nog eens bestellen!
Gebrek aan hoffelijkheid Na een bestelling. en een van mijn koralen was niet zoals op de foto…
zeer zeker de moeite waard . alles staat er zeer netjes verzorgd bij. veel kennis van koraal
Mooie koraal, snelle reacties, koraal goed verpakt. Top service.
Vertaald door Google Veel betere selectie/waarde dan lokale opties. Zeer snelle, goedkope internationale verzending. Koralen zijn zeer goed verpakt en komen gezond aan. Origineel Much better selection/value than local options. Very fast, cheap international shipping. Corals packaged very well and arrive healthy.
Vertaald door Google Mooie koralen en goede prijzen. De commerciële ondersteuning is erg goed als er onverhoopt iets misgaat tijdens het transport. Zeker, ik zal in de toekomst weer bestellen! Origineel Nice corals and good prices. The commercial support is very good if unfortunatly something wrong appends during the transport. Surely, I will order again in the future !
Vertaald door Google Gebaseerd op mijn online ervaring: Zeer goede winkel en nog betere service! Origineel Based on my online experience: Very good shop and even better service!
Vertaald door Google Zeer professionele en eerlijke prijzen! Origineel Très professionnelle et prix corrects !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid