facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Il Vulcano

Info

pizzeria Il Vulcano

Geschiedenis

Pizzeria - Ristorante ’Il Vulcano’

'Il Vulcano' kunt u vinden aan de Schoolstraat 8 in Hollum.

Adres: schoolstraat 8, 9161BE Hollum
Telefoonnummer: 0519554164
Stad: Hollum
Route: schoolstraat 8
Postcode: 9161BE


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 16:00 - 22:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 16:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Pizzeria Ameland, Restaurant Hollum, Pizza bezorgen Ameland, Pizza Vulcano recept, San Remo Ameland, San Remo menukaart, Restaurant Ameland, Pizza Ameland Nes
Recensies
Goed 'Italiaanse' restaurant met hele lekkere pizza's. Heerlijk gegeten voor een goede prijs. Er zijn hier ook lekkere deserts al hebben wij deze niet geproeft omdat een pizza goed vult door de grote en goede toppings. Er staan ook heerlijke Italiaanse bieren op de kaart, deze zijn ook zeker de moeite waard. Het personeel is vriendelijk. Een echte aanrader!
Het eten was echt zeer lekker lang geleden dat ik zoon goede pizza hebt gehad en de bediening was ook een dikke 10
Heerlijke pizza gegeten, helemaal niets mis mee. Prijs, kwaliteit perfect. Komen hier zeker nog eens terug.
Heerlijk gegeten, erg vriendelijk ontvangen en vriendelijk personeel, was echt een avondje genieten
Zeer hartelijke service met heel fijn eten. Dank voor de fijne avondEten: 5/5
Prima gegeten met onze kinderen. Fijne bediening en smakelijke pizzas. Smakelijk biertje ook...Eten: 5/5
2 pizza's besteld met extra pesto en parmaham, we kregen geen pesto en de pizza's waren aangebrand. we hebben het restaurant gebeld maar we werden niet serieus genomen, uiteindelijk hebben we het voor elkaar gekregen om nieuwe pizza's te krijgen die wel compleet waren. de bezorger vroeg om de ouder pizza's mee te nemen en gaf zelfs een grote mond toen wij onze klachten uitlegden. wij hebben geen excuus gekregen en de schuld werd zelfs op ons gelegd aangezien wij al een stuk van de pizza hadden gegeten. ik bestel hier niet nog een keer.
Met drie personen gekozen voor het eerst proeverij menu. Er was ook de optie om deze vegetarisch te bestellen. Dat was een hele goede keus! Zeker de nagerechtjes die hierbij zaten, waren heerlijk. Enige verbeterpunt was dat de voor- en hoofdgerechten hier en daar wat te zout waren. Hele vriendelijke bediening en fijne sfeer. Voor deze prijs, kreeg je heel lekker eten en na afloop zat ik goed vol.
Prima pizzeria, ook shoarma aanwezig wat ook erg lekker was! Wij hebben lekker gegeten en als we ooit nog een naar Ameland komen zullen we er zeker terug komen ! Bediening was ook erg vriendelijk ondanks de drukte en dat ze maar met twee vrouwen aan het rondrennen waren. Kindvriendelijkheid: Serveerster was erg vriendelijk, kinderen kregen kleurpotloodjes en tekenpapier om ze zoet te houden tot het eten op tafel stond! Serveerster vroeg ook echt aan de kinderen zelf wat ze wilden eten en nam er de tijd voor! kindjes zijn 4 .
Prachtig restaurant op een rustieke plaats gelegen. Personeel is zeer klantvriendelijk en het eten van heel goede kwaliteit. De pizza was ruim belegd wat je niet vaak meer tegenkomt in deze vorm. Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid