facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Il Tortellino

Il Tortellino
Adres: Rozenboomlaan 47 , Voorburg 2271 VR, NL
Telefoonnummer: 070 386 4903
Stad: Voorburg
Route: Rozenboomlaan 47
Postcode: 2271 VR


Openingstijden

Dinsdag: 17:00-21:00
Woensdag: 17:00-21:00
Donderdag: 17:00-21:00
Vrijdag: 17:00-21:00
Zaterdag: 17:00-21:00
Zondag: 17:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: il tortellino voorburg, tortellini, il tortellino menu, pizzeria voorburg, italiaanse traiteur voorburg, pizzeria voorburg herenstraat, fratelli voorburg, il pomodoro voorburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fratelli Fratelli 503 meter een gedateerde ruimte met viezig tapijt, gebroken vloertegels, rare verlichting, slec...
Recensies
Goed Italiaans restaurant gelegen in een woonwijk in Voorburg. De vegetarische pasta met champignons en roomsaus was lekker en snel geserveerd. Vriendelijk personeel en snelle service. Naast het restaurant hebben ze ook een afhaal- en cateringservice.
We haalden vega lasagne en ravioli met champignons. Een tijdje geleden was er wat mis met een pizza en na een kritische review daarover kregen we keurig een tegoed mailbericht voor een nieuwe. Helaas waren deze keer beide gerechten zo verschrikkelijk zout dat we het hebben weggegooid. Wat een verspilling! De rest van de avond droge crackers gegeten om het zout in mijn mond te neutraliseren. Er moet iets zijn veranderd in de keuken, want vroeger was het allemaal prima. De kans is heel groot dat ik hier niet meer terug kom.
Eten van de gehele familie van Gino is heerlijk. Ook al blijft de pasta met walnoten te zout, alles is even lekker. Heel vriendelijk en goed. Aanrader.Eten: 5/5
Waarom maar 2 sterren? Omdat als ik er 1 zou geven echt alles slecht zou zijn geweest. Het biertje en het wijntje was namelijk prima. Over het eten waren wij wat minder te spreken, bruschetta was voornamelijk een bord vol olie met brood en tomaat, de carpaccio was ijskoud en waterig. Na de voorgerechten even moeten wachten op de hoofdgerechten, onder het genot van een luid pingende magnetron in de keuken. De hoofdgerechten kwamen dan ook dampend van het stoom op tafel. Niet medium-rare zoals gevraagd, maar medium-well helaas. Droog, taai en flauw. Helaas zou je van ossenhaas en scallopine wat meer mogen verwachten. Op het commentaar dat het niet goed was werd er voorgesteld een nieuw bordje te maken, dit hebben we echter afgeslagen daar we het vertrouwen in dit restaurant inmiddels verloren waren. Bij het afrekenen wilden wij graag met pin betalen, dat kon als we even buitenom 2 deuren verder bij de traiteur naar binnen wilden lopen. Daar aangekomen aangegeven dat we het raar vonden dat de volledige rekening betaald moest worden aangezien er 2 gerechten echt heel slecht waren. Daar konden zei niks aan doen werd er geantwoord. Erg raar? Misschien hebben we uit de enorme kaart een verkeerde keuze gemaakt en zijn er wel dingen waar ze in uitblinken, maar wij zullen dat in ieder geval niet meer meemaken. Ik hoop dat dit restaurant zich achter de oren krabt en wat verbeterd. Succes in de toekomst!
Erg lekker gegeten. Vriendelijk personeel.Eten: 5/5
Dit is een geweldig casual authentiek Italiaans familierestaurant. Vaak gegeten en altijd lekker. Ik ben vooral fan van de ossobuco en saltimbocca.Eten: 5/5
Omdat de zalm niet was gemaakt zoals her hoorde zeiden we netjes dat het eten prima was behalve de zalm .de borden werden gelijk weggehaald ook van de mensen die nog aan het eten waren. Meneer was kwaad en gooide de rekening op tafel en zei dat we nooit meer welkom waren. Het is niet persoonlijk bij mij gebeurd maar bij me oma want ik had die rekening nooit betaald en zo tegen me oma praten is natuurlijk onwijs asociaal.dus nooit ga ik erheen !!!!!!
Het eten is echt heerlijk en de mensen zijn super vriendelijk! Als je bij een Italiaanse restaurant wilt eten is dit echt een aanrader!
Wat een gezellig restaurant een familie bedrijf. Ik heb daar samen met mijn collega's gegeten. Het eten was dik in orde. Alles vers, veel keuzes. Wij hebben met z'n allen genoten in dit restaurant. En komen graag nog eens terug Ze zijn klantvriendelijk. Bedankt voor de gezellige avond.
De beste pizza's in Haaglanden en de broodjes zijn een aanrader als je lunch wilt halen. Even bellen en ze liggen pizza's en broodjes in een kwartiertje klaar voor je.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid