facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Il Tavolino

Il Tavolino

Info

Ristorante-Pizzeria Il Tavolino

Geschiedenis

Welkom bij Ristorante - Pizzeria Il Tavolino,

Pizza's, pasta's maar ook andere heerlijke a-la-carte gerechten zoals salades, soepen, vlees- en visgerechten vindt u in ons restaurant. Wij schotelen u heerlijke Italiaanse gerechten voor tegen een goed betaalbare prijs.
Wij willen u het gevoel te geven in Italiaanse sferen te vertoeven en te genieten van onze overheerlijke Italiaanse gerechten. In zomerse tijden kunt u bij ons ook terecht in de gezellige achtertuin van het restaurant. Mocht u er echter voor kiezen om de gerechten liever thuis te nuttigen dan kunt u ook van onze afhaalservice gebruik maken.

Daarnaast hebben wij op dinsdag pasta-dag en op donderdag pizza-dag, wat inhoud dat u op die dagen 20% korting krijgt op uw pasta of pizza met uitzondering van de specialiteiten.

Team Il Tavolino

Adres: Rijkesluisstraat 11, 5688EC Oirschot
Telefoonnummer: 0499-578032
Stad: Oirschot
Route: Rijkesluisstraat 11
Postcode: 5688EC



op zoek naar gerelateerd: Italiaans restaurant Oirschot, Italiaan Oirschot standaardplein, Pizzeria Oirschot, Afhalen Oirschot, Santa Maria Oirschot, Il Tavolino menu, Italiaans restaurant Best, Pizzeria Oisterwijk
Recensies
Zeer goede pizza’s rijk belegd voor een redelijke prijs
Sinds mijn zus in het verpleeghuis ligt waar het eten écht waardeloos is, kom ik met haar regelmatig in de Oirschotse restaurants. Bij il Tavolino dus ook, soms gaan we afhalen, in de zomer eten we er vaak in de tuin. Ik kom er graag, fijne medewerkers in de bediening, de maaltijden zijn lekker en vers en er is genoeg keuze. Het torentje-menu is een aanrader, ik heb er pas mijn partner mee verrast na een bezoek aan Vught. Soms neem ik enkel de maaltijdsalade, soms eet ik uitgebreider, de maaltijden zijn altijd in orde. Een dikke prima dus!
Heerlijk gegeten, leuk personeel en gaan zeker een keer terug
Zeer lekkere en specialere pizza's met een zeer vriendelijke bediening, aanrader!Eten: 5/5
Heerlijk eten en een gezellige sfeervol restaurant. Klantvriendelijk personeel en in de zomer ook gebruik te maken van de gezellige binnentuin. Ook afhalen mogelijk. Altijd top.
Een gezellig knusse eettent. Goede pizza's en goede serviceEten: 5/5
Al kom ik maar af en toe in Oirschot, Il Tavolino is al jaren mijn favoriet. Een van de smakelijkste pizzeria's die ik ken, prettige persoonlijke bediening en op verzoek ook nog eens maatwerk op de menukaart.
Hele lekkere pizza's, vooral Funghi en Carpaccio. Wij hadden een soort toren besteld met drie pizza's in een kleiner formaat. Vulde heel goed en van goede kwaliteit
Altijd heel lekker eten. En de kinderen kunnen gezellig spelen in de zandbak. De vijfde ster komt als er ander zand in de zandbak komt de kinderen worden hier véél viezer van dan van de speeltuin of schoolzandbak
Goede service en heerlijk eten! Ik kom er graag
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Il Tavolino met het openbaar vervoer


Oirschot, Markt 120 meter
299
Oirschot, St. Jorisstraat 440 meter
141
142
299
Oirschot, St. Jorisstraat 450 meter
141
142
299

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid