facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Il Senso Middelburg

Il Senso Middelburg

Geschiedenis

In alle rust genieten van heerlijke gerechten
tegen een eerlijke prijs- kwaliteit verhouding…

In Il Senso kan het allemaal!

Al onze gerechten worden dagelijks vers bereid en de hele dag door geserveerd in een ongedwongen, sfeervolle ambiance.

U vind ons in het zijstraatje van de Lange Viele aan een authentiek & knus pleintje, de Lammerensteeg.

Het pleintje vormt een oase van rust midden in het historische centrum van Middelburg. Niet gemakkelijk te vinden maar eenmaal gevonden zult u hier zeker vaker komen..

Adres: Lammerensteeg 5, 4331MB Middelburg
Telefoonnummer: +31 118 634 534
Stad: Middelburg
Route: Lammerensteeg 5
Postcode: 4331MB


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: il senso middelburg afhalen, italiaan middelburg, il senso middelburg menukaart, la piccola italia middelburg, reserveren il senso middelburg, il senso menu, pizzeria middelburg, restaurant middelburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Silvy's gusti e sapori Silvy's gusti e sapori 191 meter Gezocht naar een pizzeria in Middelburg. We zagen bij deze pizzeria alleen maar posi...
Silvy's gusti e sapori Silvy's gusti e sapori 513 meter Gezocht naar een pizzeria in Middelburg. We zagen bij deze pizzeria alleen maar posi...
La Piccola Italia Middelburg La Piccola Italia Middelburg 593 meter Samen met zoon van 14 spontaan gaan eten, hij eet graag pizza. We zagen dat het druk ...
Pizzeria mamma mia Middelburg Pizzeria mamma mia Middelburg 1 km Geweldige, heerlijke, Flashback gevende, watertandend, echte uit het hart, Liefdevoll...
Pizza Arnestein Middelburg Pizza Arnestein Middelburg 2 km Voor mijn dochters 2 pizza quattro formacci besteld, toen de doos open ging echt die ...
Recensies
Erg lekker gegeten. Vooraf twee verschillende "snaaiplankjes" met allerlei lekkers om te delen. Hoofdgerecht tagliatelle kon je kiezen tussen een kleine portie of een normale. Nou de kleine was groot zat! Ook bij pizza kun je kiezen tussen klein of normaal. Als toetje weer een snaaiplankje, nu met zoetigheid. Ook het ijs met rood fruit zag er prachtig uit. Eén enkel minpuntje was misschien dat de bediening erg lang wachtte met vragen of we nog iets wilde drinken. Verder alleen maar top!
Hier eigenlijk bij toeval beland vanwege de schappelijke prijzen ten opzichte van overige restaurants. Geen spijt van gehad. Geweldige Italiaan, leuke locatie en smaakvol ingericht. Echt lekker gegeten. Erg te spreken over het bedienende team van jongedames. Het bewijs dat jonge mensen weldegelijk gemotiveerd, servicegericht en kundig kunnen zijn. Hun antwoorden waren gevat en in humor omkleed. Ook een plus dat het restaurant op maandag geopend is.
Goede koffie! Wij namen voor de lunch romige tomatensoep met stokbrood. Heerlijk! En goede vegetarische optie, want er zitten geen balletjes in. Fijn restaurantje waar je heerlijk Italiaans kunt eten. Vriendelijke bediending ook.
Was er nog nooit geweest. Het eten was prima. Genoeg om uit te kiezen. Zeker de moeite waard om hier een keer te dineren.
Het is een heerlijke Italiaan!! Ik heb in tijden niet zo een goeie Carbonara gegeten. Voorgerechten ook top. De bediening zeer vriendelijk, en een top locatie super gezellig plekje. Echt een aanrader als je in de buurt bent en ook als je niet in de buurt bent.
Heerlijk gegeten, leuke en lieve bediening en een goede prijs! Als voorgerecht de Aubergine en als hoofdgerecht een kleine pizza fruit de mare!
Heerlijk gegeten hier, helaas geen foto van de super lekkere penne met kip en spinazie in roomsaus. Echtgenoot had lasagne en een super lekker toetje met toffee saus en boeren roomijs zie foto. De cappuccino was schuimig en goed.
Heel erg lekker gegeten voor een goede prijs. We werden goed geholpen door het personeel wat daarnaast ook heel vriendelijk was. Echt een aanrader!
Voor de eerste keer geprobeerd, was lekker rustig bij binnenkomst. Tijdje later werd het drukker en heel veel gekakel, alsof je in een volle kroeg zat! De groep die er zat werd hier ook niet op aangesproken. Mensen die er vlak naast zaten 3 koppels in totaal wilde ook ergens anders gaan zitten wat ook gebeurde. Ik ervaarde veel overlast hiervan en zat niet meer op mijn gemak te eten. De bediening vond ik ook niet erg oplettend en te traag naar mijn mening. Misschien omdat het vol zat, maar dan nog! We moesten veels te lang wachten op alles, jammer.
Leuk restaurant welke enigszins verstopt lijkt op een binnenplaats, zeker als je op de fiets aan komt zetten. Je wordt vriendelijke ontvangen door het personeel, personeel heeft iig humor en dat kan ik wel waarderen. De zaak ziet er netjes en verzorgd uit. En dan komt natuurlijk het belangrijkste, het eten, nou dit smaakte zeer goed. Dat er twee portie maten zijn vind ik ook een mooie optie. Mijn ervaring is alleen met de pasta’s.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid