facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Il Rustico Pizzeria & ijssalon

Il Rustico Pizzeria & ijssalon

Info

Pizzeria restaurant.
Koffie & ijssalon
Hout gestookte pizza oven, pasta's en vleesgerechten. In onze ijssalon hebben we 20 smaken Italiaans schepijs.

Geschiedenis

Pizzeria en ijssalon. Hout gestookte pizza oven. Onze pizza's worden bereid met verse producten en heerlijke Italiaanse vleeswaren. Naast pizza serveren wij pasta's en vleesgerechten. In onze koffie & ijssalon heeft u keuze uit 20 verschillende smaken ambachtelijk Italiaans schepijs.

Adres: Lheebroek 19, 7991PM Dwingeloo
Telefoonnummer: 0521-345719
Stad: Dwingeloo
Route: Lheebroek 19
Postcode: 7991PM



op zoek naar gerelateerd: Recensies Il Rustico, Il Rustico Facebook, Restaurant Dwingeloo, Picco Bello pizza, Pizzeria Diever, Pizzeria Beilen, Picobello menukaart, Eten bezorgen Dwingeloo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizzeria Picco Bello Pizzeria Picco Bello 5 km Vroeger was dit een goede pizzeria. Nu om te huilen zo slecht. Ruim 35 euro voor 3 he...
Recensies
Prachtige locatie met helaas op dit moment geen goede keuken. Pizza's waren heel maar dan ook echt heel erg dun belegd. 1 van de pizza's had duidelijk te lang in de oven gelegen en zwart geblakerd rondom. Erg zonde want de bediening is er prima en de locatie heerlijk rustig. Ik heb mijn klacht overigens ook bij het afrekenen bekend gemaakt en kreeg hier excuses voor. Eigenaar: je bezuinigd al genoeg met het in dienst nemen van piep-jong personeel. Zorg er voor dat die meiden in ieder geval goede pizza's maken en ga niet nog meer bezuinigingen op de ingrediënten... Update: eigenaar kan duidelijk niet tegen kritiek. Als er een medewerker langs was gekomen tijdens het eten dan had ik het aangegeven. We hebben letterlijk de helft van 1 pizza weg gegooid en niet een paar korstjes. Kwaliteit was gewoon waardeloos en ja... Dan krijg je negatieve reviews. Doe wat met die feedback eigenaar, het is gratis! In tegenstelling tot je waardeloze pizza's
Een pizzeria in de polder. Met voortreffelijke pizza's, lekkere tiramisu en zeer aardig personeel. Wij waren er met zijn vieren en één van ons had in plaats van pizza of pasta een tournedos besteld. Ook deze viel goed in de smaak. Kortom een echte aanrader!
Heel jammer, maar ons bezoek aan Il Rustico leuke locatie viel erg tegen.Hoewel we voor de lunch gereserveerd hebben om 12.30 uur, lijkt t er niet op dat we worden verwacht: bij het toegangspad blokkeerde een bord met gesloten de doorgang, terwijl de zaak vanaf 12 uur open is. Toch maar verder gelopen, er wordt druk gezogen en de toiletten zijn nog niet klaar voor gebruik. Er is 1 tafel vrij, gelukkig niet al te ver van de kachel, want warm is t nog niet. Pas nadat er nog allerlei werkzaamheden gedaan zijn, wordt ons gevraagd of we iets willen drinken. Van de 2gangen lunch, die op 1 plank tegelijk geserveerd wordt, hadden we van n zaak met de naam Il Rustico toch wel iets anders verwacht. Mosterdsoep smaakte goed, wit bolletje met kroket en sneetje witbrood als uitsmijter, daar zit weinig Italiaans bij?!? De feedback die gevraagd werd leek niet te worden begrepen. Het een en ander kwam erg amateuristisch over.
Ontvangst en bediening van jong personeel was prima. Eten, pizza met bijbehorende wijnen erg lekker. Ook het nagerecht, huisgemaakte Tiramisu, alleen zat dat in een plastic wegwerpbakje! Bij de vraag of alles naar wens was geweest merkten wij dit op. De reactie vd "wat geprikkelde" eigenares was dat dit zo is i.v.m. afhaal mogelijkheid. Maar.... ik haal niet af, krijg m'n pizza toch ook niet in een kartonnen doos op tafel? Zo jammer want het was een lekker gerecht. Bord zie foto bij entree vinden wij heel ongepast, geeft zo'n negatief gevoel.
Prima eten, authentieke gerechten. Ze maken er echt iets origineels van. Naast het feit dat je hier heerlijk kunt eten, is de nabijheid van natuurgebieden ideaal om heerlijk tot rust te komen. Het is wel verstandig even te reserveren in verband met drukte.
Toen wij kwamen waren ze net open, de openhaard was net aan. De serveerster vertelde dat we een tafel konden kiezen en omdat het nog fris was mochten we verplaatsen als we dat wilden. Wij vonden het geen probleem, we zaten prima. Je kan zo de keuken in kijken en zien hoe ze de pizza's maken en bakken op een hout gestookte pizza oven. Heerlijke grote pizza met een luchtige bodem, goed belegd. Ijstaartje was ook heerlijk. De dames hadden het erg druk maar bleven vriendelijk. Alles was voor ons naar wens, ik kan me dan ook niet vinden in sommige negatieve recensies.
Ik zie een review van iemand die enorm negatief is en dat kan natuurlijk altijd maar ik wilde juist zeggen dat het eten en de bediening voor ons juist de reden is om naar Il Rustico te gaan. Juist een lekker knapperige bodem niet zwart en geen kleffe zoals het zo vaak is. Je kunt kiezen om je pizza nog iets te veranderen ook al is het niet standaard. Bediening zeker de laatste tijd erg vriendelijk.
Erg lekker hier gegeten met de uitwisselingsstudenten die we hadden. Vooraf pizza brood gehad, verrukkelijk! Ook de pizza’s als de pasta smaakte erg goed. En de zelf gemaakte dessert was ook heerlijk! Vegetarische menuopties: Diverse vegetarische gerechten te bestellen, niet besteld maar klonken wel lekker. Parkeren: Ruim voldoende plek op aangelegde parkeerplaats
Lekker gegeten, vriendelijke bediening waarvan een enkeling niet altijd door heeft dat iemand al een uur zit te wachten waarvan ik dan denk, dat ik na een half uur al gezegd zou hebben dat het lang duurt. Maar goed het is een gezellig tentje waar je lekker kan eten en drinken. Ook de enige in de buurt van de camping aan de overkant en waar je mooi beter op in kan spelen.
Gisteravond hier prima gegeten. We waren aan de late kant, gelukkig konden we nog pizza's en dessert bestellen. Top!!!!! Personeel is volgens sommige reviewers traag, jong en onervaren. Wij hebben die traagheid zeker niet ervaren en mocht dat toch zo zijn, weer blij dat dit restaurant nog open is én dat ze in deze tijd nog personeel hebben weten te vinden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid