facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Il Pomodoro

Geschiedenis

Pizzeria

Adres: Herenstraat 135 , Voorburg 2271 CD, NL
Telefoonnummer: 070 387 4581
ln.orodomopli@ofni
Stad: Voorburg
Route: Herenstraat 135
Postcode: 2271 CD



op zoek naar gerelateerd: il pomodoro voorburg, pizza voorburg, il pomodoro voorburg menu, fratelli voorburg, il pomodoro menu, il pomodoro voorburg openingstijden, thuisbezorgd il pomodoro, donati voorburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jeffrey Grill Jeffrey Grill 148 meter Aan de late kant binnen komen wandelen en konden er nog gewoon binnen komen zitten et...
Fratelli Fratelli 165 meter een gedateerde ruimte met viezig tapijt, gebroken vloertegels, rare verlichting, slec...
Domino's Domino's 1 km De enkele negatieve reviews, begrijp ik helemaal niets van. Ik ben uiterst, correct,...
NEW York Pizza NEW York Pizza 1 km Duur voor een kleine vegan pizza. Half om half besteld. Verkeerde levering gehad. Na ...
Recensies
Normaliter schrijf ik geen negatieve berichten en volsta ik met:ik ben er geweest. Dit keer kan ik helaas niet anders dan mijn teleurstelling uit te spreken. Hoewel we prima weer hadden en lekker buiten in de achtertuin konden zitten zijn we teleurgesteld. Zowel de bediening als ook het eten was beneden ieder pijl. Vraag je water krijg je lauw warm water in een geopend flesje. De wijn was O.K. Maar de in de menukaart genoemde gerechten zijn zeker niet allemaal verkrijgbaar. "We hebben alleen Piza en spaghetti. Nou van ons hadden ze die ook van de kaart moeten schrappen. Niet voor herhaling vatbaar. Jammer!
Voor de verbouwing en cotona een goede pizzaria. Nu een drama. Vorig jaar een slechtd ervaring, en nu geweest voor een herkansing. Bestel een bier, Peroni. Hebben we niet, viltjes van dit merk liggen op tafel. We hebben Heineken of van de tap. Dan maar van de tap; en dat is Peroni! Hadden ze toch niet? Vraag om de kaart en nog geen 10 seconden later wordt gevraagd of we het al weten. Pizza besteld, was goed, niets op aan te merken. Tenslotte een koffie genomen en daar na afgerekend. Staat er een post "open keuken a 3,50 op de bon". Dit is een energie toeslag voor de hoge kosten. Onaangename verrassing, geef dit van te voren door of zet het op de kaart. Helaas, ons zie je daar niet meer.
Rijst serveren in plaats van saffraan risotto? Kom op zeg! Kalfsschenkel ziet er trouwens echt anders uit. En, een saus tot leven brengen, als die niet vers is, is ook niet heel moeilijk. Dit was zeer teleurstellend. 'Open keuken' op de bon zetten zonder enige toelichting, draagt niet bij aan een prettig gevoel en voor de pizza's komen we ook niet terug. Neem jezelf en je kanten serieus alsjeblieft!
Heerlijke pizza gegeten en een hele vriendelijke bediening, wij hebben genoten!
Me zusje had eten besteld, de bezorger was onvriendelijk tegen haar omdat hij het niet kon vinden, de lasagne was niet lekker en zag er niet uit, ik raad deze plek niet aan!
Niet meer zoals we gewend waren. Na het aangeven van een ondervinding werd er goed gereageerd. Toch heb ik niet meer dat warme fijne gevoel als voorheen. Mis vooral de sfeer van voor de Corona maatregelen.
Na een drukke werkweek vrijdagavond via thuisbezorgd pizza’s besteld. Helaas…na 2,5 uur wachten en bellen niets mogen ontvangen. Uiteindelijk naar de snackbar gereden.
Geprobeerd hier wat te eten. Niet gelukt, het duurde eerst héél lang voor we iets te drinken konden bestellen. Toen duurde het héél lang voordat we dat kregen. Daarna is het niet gelukt om ook nog iets te eten te bestellen. We werden gewoon genegeerd. Toen hoorde hoorde we anderen klagen dat ze al een uur op hun bestelling zaten te wachten. Toen zijn we maar vertrokken nadat we de drankjes hadden betaald.
Ik had van tevoren even de reviews gecheckt en veel waren negatief. Echter, het eten was fantastisch, personeel uitermate vriendelijk en de sfeer was goed. Ik laat niet vaak een review achter maar dit restaurant verdient het.
Heerlijke pizza gegeten. Naast een wijntje vroeg ik om een glas kraanwater om medicijnen mee in te nemen. Werd voor twee euro op de rekening gezet. Gevolg: geen fooi en kom niet terug. Jammer. Na meer dan 30 jaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid