facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Il Nilo

Il Nilo
Adres: Herenstraat 14, 3621 AR Breukelen
Telefoonnummer: 0346 250 153
Stad: Breukelen
Route: Herenstraat 14
Postcode: 3621 AR



op zoek naar gerelateerd: Pizzeria Breukelen brugstraat, ponte d'oro breukelen menukaart, Pizzeria Maarssen, Ponte d'Oro, Pepe Breukelen, Thuisbezorgd, Chinees Breukelen, Eten bestellen Breukelen
Recensies
Dit is toch wel een van mijn favorieten. Voor een romantische avond moet je hier niet komen. Je kan ze afhalen of laten bezorgen..maar oooh wat zijn ze goed. Bodem, luchtigheid deeg...en de smaak. Voordat de pizza's de doos ingaan nog krijgen ze met olie nog een kleine kwastbeurt.. Achter het pand loopt de Vecht. Even vooraf bellen..de boot afmeren en een paar pizza's halen voor het laatste stuk van de route. Elke keer weer -de- afsluiting van een mooie dag.
good pizza love the shoarma calzoneEten: 5/5
sinds ik in Breukelen ben komen wonen, is dit toch mijn absolute favoriet! fantastisch eten en aardige mensen!
Slechte communicatie bestelling om 18u gedaan bel om 19u we zijn er mee bezig duurt nog ongeveer 20min. Ze hebben niet eens het fatsoen om te bellen dat ze de bestelling later komen bezorgen. SMS bericht gaf aan ongeveer 40 minuten.
Heerlijk gegeten! Precies op tijd klaar en lekkere pizza met salade gegeten. Een echte aanrader! Pizza zoals hij moet zijn. Met een goede bodem en smaakvolle vulling.
Shoarma schotel met in het vlees allemaal groente, hoort niet. Ini mini bakjes knoflook saus, één lik en het was op. De kapsalon, zat allemaal paprika en ui in, hoort sla te zijn. Knoflook saus moest je naar vragen, zelfs geen sambal zat er in. Kortom viel tegen.
2 heerlijke verse pizza's voor thuis gehaald. Smaakvol met een verse dikkere bodem. Zo hoort een pizza te zijn. Medewerkers zijn erg vriendelijk!
sorry... maar veel te dikke bodem, weinig smaak, zit geen liefde in.... was wel goed warm
Te laat bezorgt Geen vorkjes Geen servet
Ze hebben altijd lekkere pizza's en een spareribs zijn ook erg goed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid