facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Il Negozio, Italiaans restaurant

Il Negozio,  Italiaans restaurant

Info

Koffie, lunch en diner. Pizza, pasta, broodjes en natuurlijk onze heerlijke borrelplanken. Alles vers gemaakt door Gianni, zoals hij thuis op Sardinië heeft meegekregen. Verrukkelijke koffie en Italiaans schepijs. Kom het beleven. Ook bezorgen/afhalen.

Geschiedenis

Il Negozio is eigendom van Gianni Fogu en zijn vrouw Ans Jaspers. Gianni is een Italiaanse chef-kok, met jarenlange ervaring in Italiaanse restaurants, zowel in Italië als in Nederland. Vanuit Sardinië nam hij zijn liefde voor puur en authentiek Italiaans koken mee naar Nederland.

Gianni is lid van de Federatie Italiaanse koks. Je mag hier uitsluitend lid van worden als je Italiaan bent, en je traditionele Italiaanse gerechten bereidt. Een compliment dus als je je hierbij mag aansluiten.

Gianni kookt zoals hij geleerd heeft van zijn papa. Recepten zoals ze bij Gianni thuis op Sardinië op tafel komen. Hij kookt met liefde en passie. En dat proef je.

Verbaas je dus niet wanneer gerechten misschien net even anders smaken als op je vakantie adres. Italië is groot, heel groot. Het is logisch dat gerechten in het koelere noorden anders smaken als in het snikhete zuiden. Om niet te spreken over alle regio’s er tussen in. Ander klimaat, andere grond, andere invloeden van buitenaf.

Het fijne van de Italiaanse keuken is dat je heel snel een eenvoudig en heerlijk gerecht kunt maken. Je hebt dan natuurlijk wel de beste ingrediënten nodig met de mooiste, pure smaken. Laat je inspireren door de heerlijke typisch Italiaanse producten én recepten die chef-kok Gianni voor jou heeft bedacht. Hierin proef je de Italiaanse zon en ‘la dolce vita’ Kom en beleef het zelf.

Geniet van een lekkere pizza, een heerlijk pasta gerecht of onze beroemde antipasto planken.
Maar ook voor een echte Italiaanse koffie en een lekker broodje kan je bij ons terecht.

Liever thuis eten? Geen probleem, u kunt ook de gerechten bij ons afhalen, of thuis laten bezorgen.

Grotere groepen of een privé feestje? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Adres: Ridderhof 8, 2402 EN Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 06 15399915
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: Ridderhof 8
Postcode: 2402 EN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizzeria Ristorante Il Duomo Pizzeria Ristorante Il Duomo 2 km Ik heb hier eten besteld en toen ik niet tevreden was met mijn gerecht hebben ze de m...
Is Morus Is Morus 2 km Heerlijk gegeten vandaag was de eerste keer heerlijke antipasti vooraf. hoofdgerecht ...
Il Delicato Il Delicato 2 km Interieur gedateerd maar eten blijft het belangrijkst en dit was uitstekend. Gezellig...
Sapori da Stefano Sapori da Stefano 3 km Ik kom uit Napels, de stad waar pizza is geboren. zodat u op mijn oordeel kunt vertro...
Recensies
Helemaal super. Gastvrijheid op en top, super leuke evenementen, check de website! Echt Italiaans eten bij Gianni, Ans en hun team! Een aanwinst voor Alphen aan den Rijn
Gezellige sfeer, aardige mensen. En niet geheel onbelangrijk, het eten hier is perfect. Ik heb hier een heerlijke pizza gegeten. Fantastisch
Echt heerlijke pizza's en pasta. En echte aanrader, super gastvrij
Heel erg lekker gegeten. De pizza was vers en goed belegd. Ook het persoon laat je erg welkom voelen. Mijn oma had ook eten meegenomen voor de volgende dag thuis. Dit vond zij erg lekker en zeker een aanrader om te bestellen voor thuis. Er was genoeg keuze en ook de wijn smaakte goed!
Leuke zaak, eerste kennismaking was een kopje koffie. Prima cappuccino . Ook dus mogelijk om een lunch. Pizza e.d. te nuttigen. Zeker eens proberen. Aanrader dus.
Kan je zo heerlijk eten. Echte Italiaan. Gastvrij en zeer vriendelijk.
Laagdrempelig restaurant met authentieke italiaanse gerechten. Uitstekende kok en gastvrouw.
Italiaanse chefs gespecialiseerd in pasta's, vlees en vis maar ze hebben ook pizza's. Afhalen is hier ook mogelijk.
Leuke Italiaans restaurant. Simpel, zo als het hoort in Italië.
Mooie en gezellige ambiance, vriendelijk en behulpzaam personeel en heerlijk italiaans eten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid