facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Il Mondo Houtoven Pizza & Grill

Il Mondo Houtoven Pizza & Grill

Info

Uniek in Tiel en omgeving! Pizza's uit een echte ambachtelijke houtgestookte stenen oven. Al onze ambachtelijke pizza's worden in deze oven gebakken.

Geschiedenis

Uniek in Tiel en omgeving!

Pizza’s uit een echte ambachtelijke hout gestookte stenen oven uit Turijn / Italië. De smaak van pizza uit de houtoven is met niets te vergelijken.

Onze ambachtelijke pizza’s worden gebakken in de Italiaanse houtoven. Door het complexe deegbereidingsproces is de bodem van onze pizza’s krokant, dun en vol van smaak. De pizza’s worden belegd met uitsluitend verse ingrediënten die we zo veel mogelijk kopen van ambachtelijke, kleine producenten.

OPENINGSTIJDEN
DINSDAG t/m ZONDAG van 16:00 tot 22:00 uur
MAANDAG GESLOTEN
Tel: 0344 – 622 337

WIJ BEZORGEN VAN 16:00 tot 21:45 uur

Bezorging vanaf € 10,00 Bezorgkosten € 1,99 Vanaf € 17,50 geen bezorgkosten

Adres: Kamperfoelie 4, 4007 tl Tiel
Telefoonnummer: 0344622337
Stad: Tiel
Route: Kamperfoelie 4
Postcode: 4007 tl



op zoek naar gerelateerd: Pizza Tiel bezorgen, Pizzeria Tiel, Italiaans restaurant Tiel, Shoarma Tiel, Thuisbezorgd Tiel, Il Mondo Utrecht, Rossetti Tiel, Il Mondo Kappers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Olijf. Olijf. 3 km Een restaurant dat mikt op de gemiddelde consument: vriendelijke bediening, hippe inr...
Ristorante Rossetti Tiel Ristorante Rossetti Tiel 3 km Wij zijn hier altijd met veel plezier gaan eten. Echter de laatste tijd zijn de porti...
Recensies
Ontzettend te spreken over de bezorging. Deze lieve dame kwam later nog speciaal terug om een tientje te brengen wat ze te weinig terug gegeven had. Wij hadden het niet eens gemerkt! Wat een service, bedankt lieve dame.
Snelle bediening, lekkere pizza gegeten, alleen afhalen of bezorgen.
Harstikke lekkere eten vooral de pasta’s zijn heel lekker en de pizza’s
Altijd heerlijk eten bij Il Mondo, van pasta's tot shoarmaschotels! Iedere keer weer opnieuw top kwaliteit, dus zeker een aanrader!
Dat het druk is kan ik begrijpen, maar na 15 minuten in de wacht kreeg ik eindelijk iemand aan de telefoon!! Yeah! Toen ik mijn bestelling doorgaf kreeg ik te horen dat het 1,5 uur duurde voordat de pizza bezorgd zou worden! Weer een klant minder, hier wil je toch niet bestellen met zo'n slechte service!
Heerlijke verse pizza als je langsloopt krijg je al trek
Veel keuze, lekker eten.
Ik bestel eigenlijk alleen nog maar de pasta's, maar die zijn dan echt zeer goed gemaakt. Tot nu toe altijd door dezelfde meneer gemaakt die dit waarschijnlijk tot zijn specialiteit heeft gemaakt. En dat proef je! Supervers en goede porties.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid