facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor il Mercato

il Mercato

Geschiedenis

Italiaans betekent fantasie en passie, Italianen koken met enkel verse producten. De Italiaanse keuken staat bekend om het weglaten, door eenvoud in gerechten en toch mensen verrassen met unieke smaken. De kunst bij Italiaans eten is de eerlijkheid en puurheid van producten optimaal terug te laten komen in gerechten. Het concentreren op smaken en gerechten te verfijnen door het gebruik van specerijen en kruiden.

Dat is de essentie van de Italiaanse keuken en van il Mercato, het gebruiken van verse eerlijke ingrediënten, waarmee je een gerecht bereidt dat klopt door de perfecte combinatie van smaken.



"DE ESSENTIE VAN DE ITALIAANSE KEUKENItaliaans betekent fantasie en passie, Italianen koken met enkel verse producten. De Italiaanse keuken staat bekend om het weglaten, door eenvoud in gerechten en toch mensen verrassen met unieke smaken. De kunst bij Italiaans eten is de eerlijkheid en puurheid van producten optimaal terug te laten komen in gerechten. Het concentreren op smaken en gerechten te verfijnen door het gebruik van specerijen en kruiden."
Adres: Markt 171, 3351 PA Papendrecht
Telefoonnummer: 078 - 2000 340
ln.otacremli@ofni
Stad: Papendrecht
Route: Markt 171
Postcode: 3351 PA


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 00:00
Dinsdag: 11:00 - 00:00
Woensdag: 11:00 - 00:00
Donderdag: 11:00 - 00:00
Vrijdag: 11:00 - 02:00
Zaterdag: 11:00 - 02:00
Zondag: 11:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: il mercato menukaart, il mercato afhalen, il mercato reserveren, il mercato papendrecht parkeren, il mercato dordrecht, il mercato openingstijden, il mercato papendrecht, il mercato papendrecht vacatures
Recensies
Redelijke plaats. Binnen was het snik heet, airco werkt in ieder geval niet naar behoren. Prijzen van producten zijn hoog voor wat je krijgt. Ik hoor dat bij sommige de pizza bodem verbrand is, nou bij mij was het net een turkse pizza zo slap. Het is het allemaal net niet . Parkeren: Blauwe kaart zone, max 1 uur parkeren.
Vorig jaar hebben wij hier met vrienden gegeten. Het was rond kerstmis en het was hier zo gezellig qua sfeer, waarbij het eten ook superlekker was. We besloten daarom om ons 35 jarig huwelijksfeest ook hier te reserveren. En het viel beslist niet tegen. We hebben een topavond gehad, en heerlijk gegeten. 4 personen: voorgerecht, 4x pizza, nagerecht, incl drankjes E 107 euro Parkeren in parkeergarage: 80 eurocent
Tja., hier n paar keer gegeten. Veel lunch, vandaag voor t eerst avondeten. Bij de lunch is de bediening altijd traag, tafels zijn vies, salades zijn sompig. Voor t avondeten zijn wij met n groep. Wij mogen niet buiten zitten want “ t gaat regenen”. T is strak blauw maar t nukkige personeel dwingt ons binnen te zitten!? Binnen is er opeens zoveel rook dat mensen naar buiten strompelen. Uiteindelijk moeten wij van de rook vergiftiging naar buiten! Geen excuses, geen drankje oid ter compensatie voor deze schofferingen ! Het bestelde eten kwam na1.5 uur. Het is droog gebleven buiten! Ik had de ravioli zeevruchten- zo spicy dat mijn mond in de fik stond. Dit is geen spicy gerecht en dat stond er ook niet bij. Complete fiasco.
Ik snap echt niet hoe mensen dit een 5 ster review kunnen geven of is hun standaard gewoon zoo laag. We hebben eerst 2 uur moeten wachten op ons eten. Toen het eten aankwam was het echt smakeloos. Bij de pasta proefte je de saus niet en was het waterig. Ik zelf had de mix grill besteld met een andere vriend. Bij een mix gril verwacht ik verschillende stukken vlees. We hebben 32 euro pp betaald voor 6 de zelfde kleine stukje vlees dat niet even gaar was. De een was gewoon bruin van binnen en helemaal doorbakken en een ander stuk was nog rauw van binnen. Ze hadden ook niet gevraagd hoe we ons vlees wilden hebben. De service was opzich wel oke, geen verdere opmerkingen op en de locatie is mooi.
Voor vertrek van huis tafel gereserveerd, eenmaal bij aankomst konden we alleen achter de bar zitten, wat moet ik achter de bar met mn vrouw in vredesnaam ik zit toch niet in een kroeg? De tent was al vrijwel leeg zelfs en er zat haast niemand, ook stonden er geen bordjes met gereserveerd op. Zeer teleurstellende tent dit...toen maar gewoon naar een tent tegenover gegaan want daar kan je wel fatsoenlijk zitten.
Bij de lunch was het leuk en heb ik zaterdagmiddag genoten van de salade, echter de 2 sterren geef ik vanwege het feit dat mijn fooi van een euro niet beviel en ze met een chagrijnige kop nog geen eens tot de volgende zei en direct weg liep. De jonge dame vergat even dat ik het qua contant zo precies gepast had en ik dacht tijdens het eten dat het wellicht een leuke locatie was om in juni daar mijn verjaardag te vieren… toch maar naar een andere horeca locatie kijken, wellicht aan de overkant. gemiste kans Il mercato
Vriendelijk personeel. Kinderen zelf pizza maken. Lunch menu om te delen is voor de grotere eters.
Helaas een zeer teleurstellende ervaring bij Il Mercato. In totaal 2 uur gewacht tot ons eten kwam. Eten was smaakloos met pasta die zo waterig was dat je er een lepel voor nodig had. De 'mix' grill van maar liefst 32 euro per persoon bestond uit 3 stukjes ossenhaas allemaal verschillend bereid van volledig doorgebakken tot volledig rauw. Ontevreden geuit over portie vergelijking met prijs waarop wel adequaat gehandeld werd door ons een extra portie vlees aan te bieden. Pizzas waren het beste wat we besteld hadden. Wel een rekening van 260 voor 6 personen. Personeel was ansich vriendelijk maar wel erg nonchalant. Teleurgesteld en helaas voor ons nooit weer.
Personeel wisselend qua service. Drankjes en gerechten werden keurig uitgeserveerd. Maar toen we vanaf het terras waar we wat dronken vroegen of we binnen konden eten, was het antwoord dat we zelf maar even naar binnen moesten lopen om te vragen of dat mogelijk was. Niet erg klantvriendelijk. Dame die met de rekening kwam was ook duidelijk toe aan sluitingstijd. Jammer van zo'n mooie zaak.
Half gebakken maar tegelijk verbrande pizza; we hebben t moeten laten staan, omdat t niet eetbaar was. We hoefden alleen t drinken af te rekenen -dus netjes afgehandeld- maar dit slechte eten hadden we niet verwacht. Vriendelijk personeel zonder inzicht/overzicht, in een wel mooie omgeving.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid