facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Il Fornaretto - La Cucina Italiana

Il Fornaretto - La Cucina Italiana

Info

Heerlijke Italiaanse gerechten op ambachtelijke wijze bereid en pizza's en gerechten uit een echte houtgestookte oven.hiermee krijg je de heerlijkste pizza's.

Adres: raadhuistraat 48, 4701 pv Roosendaal
Telefoonnummer: 0165556409
Stad: Roosendaal
Route: raadhuistraat 48
Postcode: 4701 pv


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Adriatico/Ristorante pizzeria Adriatico/Ristorante pizzeria 708 meter Italiaans restaurant en pizzeria
Trattoria Rosa Trattoria Rosa 2 km Het eten was lekker. Maar we hebben 3 kwartiet moeten wachten door een fout van het p...
Recensies
Hele gezellige inrichting; sfeervol. Hadden Social deal arrangement. 3-gangenmenu. Erg jammer was dat van de 4 hoofdgerechten er 3 waren waar je alleen vis of vlees kreeg zonder groente of pasta/frites. Onderaan het menu kaartje voor Social Deal gasten stonden de bijgerechten vermeld zonder de prijzen. Bij navraag meldde de Belgische dame dat de risotto 5€ kostte, frites en pasta 3 en salade 3€. Prijzen zouden toch vermeld moeten worden voor de gast. Het eten duurde ontzettend lang. Iedere keer half uur, drie kwartier moeten wachten. Eten was wel goed. Klanten die à la carte bestelden werden veel eerder bediend. Jonge meisje van 17 jaar was zeer vriendelijk. Complimenten. Helaas door het lange wachten niet echt voor herhaling vatbaar.
Vrijdagavond gereserveerd voor 4 personen. Het duurde zeker een half uur voor er werd gevraagd wat we wilden drinken. Na de bestelling van een drie gangen menu duurde het een uur voor we het voorgerecht op tafel kregen. Was niet bijzonder. Na weer een uur wachten kwam het hoofdgerecht. We hadden kip in champignon roomsaus besteld, maar kregen gortdroge kipstukjes in tomatensaus geserveerd. Het nagerecht was een klein beetje ijs met wat slagroom en twee aardbeien met de kroontjes er nog aan. Voor ons was de lol er af. Wat een slechte ervaring. We waren hier voor de eerste keer maar het is wel de laatste. Zeer slecht.
Nadeel is lang wachten op je voorgerecht1 uur op 3 tapas plankjes, hoofdgerecht ook een uur opgewacht! En niet het moeilijkste besteld voor 3 personen. Ze hadden ook een specialiteit met pasta en tonijn maar de tonijn bij navragen komt uit blikkan echt niet voor een restaurant de prijzen van de specialiteiten staan ook niet aangegeven op de muur. Kreeg de indruk dat de keuken de drukte niet aankon. Bediening gaf dit ook aan en de reviews nagelezen te hebben is dit probleem al langer bekend! Voor mij geen 2e keer meer!
Goed kwalitatief eten van pizza tot vleesgerechten en al wat een Italiaans restaurant hoort aan te bieden en te zijn. Klantvriendelijk met een buitenterras in het centrum van Roosendaal met diversiteit aan eetgelegenheden in de buurt. Prijsverhouding goed gezellig restaurant voor jong en oud en de gewone man. Parkeergarage op 5 minuten van het restaurant die 24 uur open is zodat je op je gemak van je eten kunt genieten. Restaurant heeft een open keuken zodat je kunt zien hoe je eten wordt bereid. De pizza's worden in een houtoven bereid zoals dat behoort te zijn en de smaak ten goede komt.
Net 2 pizza's besteld bij hun. Ook gelijk de laaste keer . De bezorging was netjes optijd na 28eu afgerekend te hebben voor 2 pizza's was mij verwachting heel hoog . Toen ik de doos openmaakte zag ik een klein misvormig pizzatje . Ook was de pizza niet gesneden en moest je zelf de topping erop doen wat tijd kost. In die tijd koelt de pizza ver af. Ook was de topping zalm in te groffe stukken waardoor je het niet gelijkmatig kan verdelen WEL WAS ALLES MET VERSE INGREDIENTEN BEREID EN OOK WEINIG VET. Smaak was ook wel voldoende . Prijs kwaliteit verhouding is niet in verhouding vind ik .
De bediening is niet zo goed. Ze zijn erg gehaast en hebben moeite om bij een vol restaurant de gasten de aandacht te geven die ze verdienen. Als je bruschetta besteld krijg je focaccia met tomaat... Hieraan kun je al zien dat het eigenlijk geen echt Italiaans restaurant is. De lasagne bolognese bevat veel olijven. De bechamelsaus is sporadisch aanwezig. Wat ik ook vind tegenvallen is dat bij een hoofdgerecht, de friet of de pasta niet is inbegrepen en apart wordt verrekend. Het dessert scroppino is een aanrader. Uiteindelijk is de rekening te hoog voor hetgeen er geserveerd wordt. Het eten is goed, maar niet bijzonder. Kortom we gaan er niet nog eens naar toe.
Onverwacht bezoek? Koelkast leeg omdat de boodschappen nog niet gedaan zijn? Dan Il Fornaretto bellen voor heerlijke pizza's, welke netjes thuis worden bezorgd. De tomaten/basilicum netjes apart verpakt. De prosciutto idem dito want de smaken moeten wel herkenbaar blijven: De gasten en wij hebben genoten.
We hebben héérlijk gegeten en de bediening is SUPER vriendelijk & attent. Onze dochter kreeg extra aandacht en ze regelden alles wat we extra vroegen. Ontzettend bedankt voor deze leuke avond!
Eten zeer matig, gastvrouw die laat binnenkomt terwijl er een goedwillend beginnelingetje rondloopt, gastvrouw kan slecht organiseren, klanten lopen weg omdat ze veel te lang moeten wachten, niet mijn ding sorry.
Ben er 1 keer geweest.. en dat was gelijk mijn laatste poging. Te krap, personeel viel tegen wisten niet voldoende over hun eigen gerechten. Te gehorig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid