facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Il Divino

Il Divino
"Hét adres voor heerlijke wijnen, wijnadvies, workshops, wijncursussen, geschenken & gezelligheid. Van harte welkom in onze wijnwinkel."
Adres: Bussumerstraat 6 , Hilversum 1211 BK, NL
Telefoonnummer: 035 622 9159
Stad: Hilversum
Route: Bussumerstraat 6
Postcode: 1211 BK


Openingstijden

Maandag: 13:00-18:00
Dinsdag: 11:00-18:00
Woensdag: 11:00-18:00
Donderdag: 11:00-19:00
Vrijdag: 10:00-19:00
Zaterdag: 10:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: danieli il divino zuid, il divino wuustwezel, il divino gooreind, il divino di milano gooreind, il divino di milano menu, il divino gooreind menu, danieli il divino menukaart, danieli il divino eigenaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Il DiVino Wijnen - Wijnwinkel Il DiVino Wijnen - Wijnwinkel 0 meter Gisteren Thais gegeten thuis Siam secret bezorgde geweldig lekker eten in Hilversum ...
Mijn Hemel Mijn Hemel 1 km Beste wijnkoperij van Hilversum. Vriendelijk en super gezellig altijd. Prachtige sele...
Recensies
Mooie winkel, lekkere wijnen, veel verstand van zaken en heerlijke wijnproeverij
Goed advies en desnoods een goed alternatief als je het niet weet, Petje af voor deze mensen
Gisteren Thais gegeten thuis Siam secret bezorgde geweldig lekker eten in Hilversum De wijntip Viognier Dominio de Punctum Espanja was helemaal perfect. Bedankt voor de 2 tips; Food en Wine.
Ewout Jansen van Il Divino heeft echt een passie voor wijnen en dat zie je in alles terug. In de winkel: een gezellige zaak, waar vaak open proeverijen georganiseerd worden met bijzondere wijnen vaak ook uit bijzondere landen. In de zeer uitgebreide en diverse collectie wijnen. Maar je ziet het vooral als je Ewout zelf spreekt of om advies vraagt. Hij heeft ontzettend veel kennis en kan je precies vertellen wat bij welk gerecht of gelegenheid past. Dus voor een lekkere en bijzondere wijn ga ik altijd naar Il Divino!
Uitstekende wijnwinkel, waar je goed geïnformeerd wordt over wijn/spijscombinaties en waar niet alleen wijn uit de traditionele wijnlanden wordt verkocht, maar ook prachtige wijnen uit de minder bekende landen en streken. Dit leidt niet zelden tot een aangename verrassing in je glas!
Een bijzondere wijnzaak met een specifieke invulling van diverse wijnen uit verrassende streken ...leuk om ook te ontdekken. Het is geweldig,, om te zien hoe Ewout zijn jarenlange hobby en droom nu heeft kunnen verwezenlijken in deze eigentijdse wijn shop !. Het blijft een feest om met dierbare familie of vrienden een goed glas wijn van IL DIVINO te drinken..
Een aantrekkelijke winkel, met een eigenaar die veel kan vertellen over al de wijnen. Ook veel wijnen uit minder voor de hand liggende landen, die ook heerlijk zijn. Leuk om zo'n exotische wijn cadeau te doen, maar vooral ook om zelf van te genieten.
Top wijnzaak! Zelf ben ik geen wijnkenner maar kan wel aardig benoemen wat ik lekker vind en graag proef in een glas wijn. Het is dan ook echt ongelofelijk hoe de eigenaar door aandachtig te luisteren me keer op keer met de juiste fles de zeer sfeervolle zaak doet verlaten. Werkelijk een aanrader, niets “moet” hier alles kan!
Met Il Divino een 'wijnhandel' noemen, doe je eigenaar Ewout Jansen onvoldoende recht aan. Tijdens een bezoek aan Il Divino neemt Ewout je mee op reis naar onbekende wijngebieden en laat hij je graag kennismaken met druivenrassen waar je ongetwijfeld niet eerder van gehoord had. Wijnen uit Marokko en India; Ewout heeft zijn voelspruiten tot in de meest bijzondere wijngebieden van de wereld. Ik kom erg graag bij Il Divino op het Melkpad in Hilversum.
Erg leuke wijnwinkel met veel prachtige wijnen uit bijzondere landen van veelal niet alledaagse druifsoorten. De passie en kennis van de eigenaar spat er van af.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid