facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IkWordGroen

IkWordGroen

Info

Samen met u maken wij met duurzame energie de toekomst een beetje groener. Wij zijn sinds ruim 8 jaar actief binnen de duurzame energiebranche in Limburg.

Geschiedenis

Wij verzorgen o.a. zonnepanelen installaties en infraroodverwarming. Wij hebben de laatste jaren veel ervaring opgedaan met verschillende zonnepanelen installaties en andere energiebesparende producten. We weten hoe het moet, maar vooral ook hoe het niet moet. Hoge kwaliteit producten en een hoge afwerking van de installatie is voor ons erg belangrijk. Over 20 jaar zien wij u namelijk ook nog graag als tevreden klant.



"Sinds 2009 adviseren en monteren wij zonnepanelen, airco en hybride warmtepompen. Enkel Europese merken van de hoogste kwaliteit hebben wij in ons assortiment."

"Sinds 2009 adviseren en monteren wij zonnepanelen, airco en hybride warmtepompen. Enkel Europese merken van de hoogste kwaliteit hebben wij in ons assortiment."
Adres: Ridder Hoenstraat 182, 6433EH Hoensbroek
Telefoonnummer: 045-5690525
Stad: Hoensbroek
Route: Ridder Hoenstraat 182
Postcode: 6433EH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Ik word groen review, Meyer Burger zonnepanelen test, Duranet Radar, Garantie zonnepanelen, Zonnepanelen Vereniging, HJT zonnepanelen, Solarite klachten, Meyer Burger zonnepanelen kopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The New York intern agent The New York intern agent 958 meter Op zoek naar een stage of net afgestudeerd en wil jij graag een uitdagende stage in N...
Ster Media Store Hoensbroek Ster Media Store Hoensbroek 990 meter Zeer slechte service. Als afhaalpunt voor pakketten zeer beperkt geopend, zeker voor ...
Polypack Polypack 1 km Hallo ik zal me in het kort voorstellen. Ik ben Tom en ik heb hier gewerkt als een sl...
Multicare Limburg B.V. Multicare Limburg B.V. 1 km Multicare Limburg is een dienstverlener die zich heeft gespecialiseerd in de glasbewa...
GTO Truck and Trailer Parts GTO Truck and Trailer Parts 1 km Goede service en goede prijzen!
Herito Telecom Herito Telecom 1 km Camera installatie geplaatst door Herito, geweldige beelden dag en nacht, vakkundig e...
Sign-it Reklameprodukties Sign-it Reklameprodukties 1 km Zeer, zeer tevreden!
Recensies
Gisteren 12 zonnepanelen geplaatst door IkWordtGroen . Het contact was van begin af aan zeer goed via Tel of Mail, wat ons een goed gevoel gaf om verder te gaan met hun .Ondanks de hoogte van het dak hebben de jongens goed en netjes gewerkt !
Afgelopen week zijn door de firma Ikwordgroen onze 20 zonnepanelen geplaatst. Hoewel aanvankelijk de dakpannen een probleem vormden handgevormde oud-hollandse zwarte en de plaatsing moest worden uitgesteld heeft men toch een team gevonden dat het op ons dak aandurfde. Gelukkig werd op tijd nog een wespennest ontdekt en verwijderd zodat de tweede geplande datum gewoon kon doorgaan. De plaatsingsdag verliep in een lekker zonnetje vervolgens vlekkeloos door een enthousiast team van 5 vakmensen die de panelen perfect hebben geplaatst. Ook de toevoerleiding naar de meterkast werd professioneel en fijn uitgevoerd waardoor we nog dezelfde dag stroom begonnen terug te leveren. Enkele dagen later al konden we ook de app gebruiken om inzicht te krijgen in de teruglevering. Terugkijkend zijn we al met al zeer tevreden over de kunde en vakmanschap van Ikwordgroen. Ook de verdere informatievoorziening en het contact met het bedrijf verliep naar wens. Zeer aan te bevelen!
Eind Februari heeft het bedrijf IkWordGroen bij ons 18 zonnepanelen geplaatst met micro omvormers. Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen met de installatie. Het is zeker een aanrader om IkwordGroen te benaderen om een duidelijk advies te krijgen omtrent zonnepanelen. Over de Service wat ze leveren zijn wij zeer tevreden.
Snelle en correcte uitvoering van de werkzaamheden volgens afspraak. Duidelijke uitleg over het systeem. Afsluiting werkzaamheden niet voordat alles naar behoren werkt, ook koppeling met internet. Vriendelijke mensen.
Na de aanvraag snel geleverd. Snel geplaatst. Goed advies en zoals altijd goede service. Ik ben erg tevreden.
Per 10-11-2022 mijn installatie in gebruik, na aanraden van een kennis contact opgenomen met deze firma. kundig en snel advies, veiligheid op nr 1, vriendelijk personeel, geen vraag is teveel,..... Zeker een Aanrader.
De adviseur Kay kwam bij mij over als iemand die verstand had van zaken en deze gaf mij een duidelijke en heldere uitleg over de verschillende systemen. Ik heb gekozen voor Bauer panelen met micro-omvormers. De manier van communicatie was duidelijk en prettig en gaf vertrouwen. Helaas ging het bij de montage een paar keer mis. De eerste keer waren en niet voldoende panelen en dus moesten ze terugkomen. De tweede keer zaten de steunen op het dak niet op de juiste plaats en moesten deze aangepast worden. De derde keer dat ze kwamen ging het gelukkig allemaal wel goed. Inmiddels was het vertrouwen in de firma al een stuk gedaald, maar nog steeds bleven ze open en duidelijk communiceren met mij. Alle problemen en kinderziektes werden netjes opgelost door het bedrijf en de installatie draait nu als een tierelier. Na alles wat er gebeurt is, zou ik dit bedrijf toch durven adviseren omdat ze goed hebben gereageerd op alle tegenslag en altijd goed en duidelijk zijn geweest naar de klant.
Vooraf heb ik fijne uitleg over de verschillende systemen gehad. Mogelijkheid om alles naar wens aan te passen. Een aantal dagen voor de plaatsing bleken mijn gekozen zonnepanelen veel later leverbaar. Dit is goed opgelost door mij een upgrade te geven zonder bijbetaling waardoor de plaatsing geen vertraging heeft opgelopen! Erg tevreden met de plaatsing van de panelen en een mooie afwerking van alle bekabeling door de elektricien, die alle tijd nam om alles mooi en werkend op te leveren.
Bij ons zijn 24-3 10 zonnepanelen geplaatst. Dit is uitgevoerd door een goed op elkaar ingewerkt team. De installatie was gepland op 18-2 maar kon door weersomstandigheden niet door gaan, maar dit werd ons tijdig medegedeeld, maar de binnen installatie werd wel al uit gevoerd. Kortom heel prettige ervaring gehad op alle fronten met IkWordGroen. Zeker een aanrader.
Zeer tevreden klant. Snelle reactie op mijn mail waarna op korte termijn een afspraak kon worden ingepland. Professionele monteurs hebben de zonnepanelen inmiddels op het plat dak geplaatst. Via de handige en makkelijk te bedienen app kan ik de prestaties van mijn investering live in de gaten houden. Aanrader voor de twijfelaars.....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid