facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ikwilzitzakken.nl

"Ikwilzitzakken is dé plek voor zitzakken en poefs.Met het grootste assortiment van Nederland, is er voor iedereen een ruime keuze. Van kinderen tot volwassenen, van voordelig tot luxe. Zelfs je huisdier kan bij ons terecht voor een zacht bedje.Ikwilzitzakken levert de meeste zitzakken direct uit voorraad. Ze leveren producten gratis bij je thuis, daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd, wel zo prettig.Uiteraard kun je gemakkelijk betalen, met AfterPay of met iDEAL, PayPal, Giftcards, Apple Pay of je Creditcard."
Adres: Duifpolder 92 , Amersfoort 3825 JE, NL
Telefoonnummer: 085 303 0828
Stad: Amersfoort
Route: Duifpolder 92
Postcode: 3825 JE



op zoek naar gerelateerd: Zitzak IKEA, Zitzak Fatboy ikea, Zitzak kind, Zitzak volwassenen, XXL zitzak, Fatboy zitzak, Zitzak goedkoop, Zitzak Kwantum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lockerland Lockerland 2 km "LOCKERS - GARDEROBEKASTEN - POSTKASTEN - MINILOCKERS-KANTOORKASTEN - KUBUSLOCKE...
Meubelhof Meubelhof 5 km Mooie meubels van uitstekende kwaliteit. Goede informatie, prijs onderhandelbaar en ...
Van Wiefferen BV Van Wiefferen BV 5 km Er is een uitgebreide keuze, en je kan hulp vragen voor de kleurstelling die je wilt ...
Xenos Xenos 5 km Vestigingstad Amersfoort heeft een gezellige centrum met veel terrasjes en cafeetjes ...
Recensies
Prachtig kussen van goede kwaliteit. Levering duurde wat lang, maar dat lag aan drukte bij de bezorgdiensten. De honden vinden het een heerlijke plek.
Ik heb een maand geleden 2 zitzakken en een poef besteld. 1 zitzak en poef heb ik ontvangen binnen de 3 dagen. Echter wacht ik al een maand op mijn andere zitzak. Ik en mijn vriend hebben al beleefd enkele keren de klantenservice willen bereiken, die al elke keer beloofd op deze op te sturen. Vandaag heeft mijn vriend dan uiteindelijk ontevreden gebeld terrecht. Omdat wij gewoon graag onze zitzak willen!!! Zeggen ze dat ze zullen kijken voor een oplossing en ons later op de hoogte houden ? Wij hebben €500 betaald voor deze zitzakken, dus wil ik ook mijn zitzak. Ik vind het zo jammer dat ze hier niks aan doen.. Had er in het begin alle begrip voor maar het spelletje blijft niet duren.
Vorige week een zitzak besteld, echter nog steeds geen zitzak mogen ontvangen en op de website staat een levertijd van 2-4 dagen. Mijn zoontje wacht al de hele tijd omdat we een nieuwe kamer hebben ingericht voor hem om te ontprikkelen en alleen de zitzak ontbreekt nog. Op de mail heb ik ook geen reactie mogen ontvangen. Waar blijft de zitzak of in ieder geval informatie over mijn levering?
Zitzak voldeed aan verwachting, mooi product. Werd ook snel geholpen bij de vraag waar mijn pakket was, dDHL was erg druk en bleef daar hangen. Uiteindelijk binnen 4 dagen pakket ontvangen
Top service! Een zitzak besteld voor onze dochter. Na een enkele keer gebruiken was deze helaas al kapot. Nadat ik contact opgenomen had met de klantenservice gingen ze kijken wat ze voor me konden betekenen. De volgende dag kreeg ik een mail dat een nieuwe zitzak naar ons verstuurd is! Enorm blij mee! De volgende keer bestel ik hier zeker weer.
Na melding via email van defect aan zit zak werd heel snel en adequaat gereageerd. De geboden oplossing was uitstekend! Heel goede en snelle service en uitstekende after sales
Bestel hier niet. Op de website staat een aantal werkdagen levertijd, daar wordt niet aan voldaan. Continu beloftes die niet worden waargemaakt. Ik wacht al weken. Ik vermoed een slecht dropship concept.
Wat een slecht bedrijf. Wij hebben een poef besteld. 2 tot 4 dagen levertijd 29 okt besteld 15 nov binnen gekregen. Wij zouden dat niet erg gevonden hebben als de klantenservice vriendelijker had gereageerd. Onvriendelijke mail terug op onze mail. Telefoniste die de melding doorzet naar een collega. Waar je dagen later iets van terug hoort. Voor ons geen ikwilzitzakken meer.
Een fantastisch hondenkussen. Top kwaliteit.
3 zitzakken besteld en één is vrij snel geleverd. Op de pakbon staan wel 3 zitzakken. Vanmorgen heb ik de andere twee zitzakken in goede orde ontvangen. Over de klantenservice ben ik zeer tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid