facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ikwilvanmijnautoaf.nl

ikwilvanmijnautoaf.nl

Info

Hulp nodig bij de verkoop van je auto? Ons team staat zeven dagen per week klaar om jou te helpen met het verkopen van je auto!

Geschiedenis

Ikwilvanmijnautoaf.nl is een online platform waar particulieren hun auto te koop kunnen aanbieden. Ikwilvanmijnautoaf.nl maakt deel uit van Dealerdirect B.V. Dealerdirect is een online verkoopplatform voor voertuigen van particulieren die wij proactief aanbieden aan de juiste dealers. Dealerdirect is in 2006 opgericht door Niels oude Luttikhuis & Vincent Stevens.Sinds de oprichting in 2006 biedt ikwilvanmijnautoaf.nl de beste prijs voor je voertuig. Met trots kunnen wij zeggen dat wij al 10 jaar lang succesvol de match weten te vinden tussen particulier en dealer. Sinds 2006 zijn er meer dan 200.000 voertuigen via ons verkocht! Onze dienstverlening wordt continu verbeterd zodat je zorgeloos, veilig en vertrouwd je auto kunt verkopen. Binnen de autosector zijn we een snel groeiend E-commerce bedrijf in oost Nederland. We beschikken nu over 5 websites verdeeld over Nederland, België en Duitsland.

Veilig en vertrouwd je auto online verkopen.
Je kan je auto vrijblijvend aanmelden op basis van het kenteken en gegevens over de staat van je wagen. Onze professionele medewerkers brengen, 7 dagen per week tussen 08.00 en 22.00 uur, je auto onder de aandacht van het aangesloten netwerk van auto-inkopers. Inmiddels staat de teller op ruim 11.000 aangesloten dealers en het aantal blijft groeien. Alle inkopers zijn, net als wij, RDW erkend. Daarnaast worden zij allen grondig door ons gescreend, zodat jij zeker weet dat je zaken doet met een vertrouwde partij. Nog nooit was het zo makkelijk, veilig en vertrouwd om je auto online te verkopen.

Snel je auto verkopen via ikwilvanmijnautoaf.nl.
Via ikwilvanmijnautoaf.nl kan je snel je auto verkopen doordat onze medewerkers je al het werk uit handen nemen zodra je je auto hebt aangemeld voor verkoop. De aangesloten inkopers doen biedingen op je auto. Dit is gratis en vrijblijvend, je bent niet verplicht hier wat mee te doen. Ga je akkoord, dan brengen wij je in contact met de inkoper en regel je alles direct rechtstreeks met de koper. Van de RDW vrijwaring tot het geld, contant of via een bankoverschrijving. Nog nooit was het zo makkelijk je auto online te verkopen. Ook motoren, scooters, campers, caravans, bedrijfswagens en taxi's kan je via ikwilvanmijnautoaf.nl online verkopen.



"Auto verkopen? Het verkopen van je auto kan onnodig lang duren en veel gedoe opleveren. Ikwilvanmijnautoaf helpt je bij de verkoop zodat jij je kostbare tijd kunt gebruiken voor leuke dingen zoals je favoriete hobby, een welverdiende vakantie, vrienden of familie. Een gemakkelijke en betrouwbare verkoop van je auto waar je tevreden op terugkijkt. Dat is onze missie."
Adres: Josink maatweg 43, 7545 PS Enschede
Telefoonnummer: Telefoon: +31 - (0)53 - 7118003
ln.faotuanjimnavliwki@ecivresnetnalk
Stad: Enschede
Route: Josink maatweg 43
Postcode: 7545 PS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00

Recensies
Ik ben erg blij dat ik op deze manier mijn auto heb verkocht. Het bod was misschien lager dan dat ik via particuliere verkoop zou hebben gekregen maar het was zeker een goed en realistisch bod en ik had er verder geen rompslomp. Ik kreeg het gevoel dat ikwilvanmijnautoaf in een week tijd echt zijn best voor me heeft gedaan en er de hoogste prijs uit heeft gekregen. Men was erg vriendelijk, behulpzaam en, erg belangrijk, ook heel duidelijk en transparant over de gang van zaken. Waarschijnlijk zou ik het weer via hen doen als ik nog eens een auto verkoop.
IK ben zeer tevreden over de verkoop van mijn auto. Het bod wat ik kreeg heb ik in eerste instantie afgewezen. Mijn tegen bod werd door de dealer geaccepteerd, en is toen verkocht. Er is een afspraak gemaakt zodat mijn auto is opgehaald. Alles is perfect verlopen. Geld stond vrijwel direct op mijn rekening en de auto is daarna volgens afspraak opgehaald. Ook de klantenservice van ikwilvanmijnautoaf heb ik als zeer prettig ervaren. Binnen 24 uur was mijn auto verkocht. Dus ik kan iedereen aanraden om via deze weg je auto te verkopen als je er snel van af wil.
Na aanmelding van mijn auto kreeg ik binnen 5 minuten een reactie, en verliep de afhandeling sneller dan mij eigenlijk lief was, waardoor ik me wat overrompeld voelde. Dat vond ik minder. Mijn auto was inderdaad gedateerd en werd direct naar een autorecyclingbedrijf verwezen, waarbij de opbrengst minder was dan ik verwacht had. Daar ben ik toch mee akkoord gegaan, omdat ik inderdaad 'van mijn auto af wilde'... Verder is het allemaal, volgens afspraak met het recyclingbedrijf, prima geregeld.
Vooraf een prijsafspraak gemaakt en een datum dat de auto opgehaald zou worden. Op deze datum gaf men aan dat de trailer in de buurt was maar toch naar een andere klant ging. Voor niets thuis gebleven. Een week later en wegenbelasting verder alsnog een afspraak gemaakt. Plots werd er vluchtig gekeken en een veel lager bod aangeboden, terwijl de deal al rond was. Vervolgens een factuur gekregen met daarop punten als zouden er brandgarten in de bekleding zitten en zo nog veel meer zaken die absoluut onjuist waren. De BMW 5-serie was in tip top conditie. samengevat: sjacheraars.
Na de benodigde informatie ingediend te hebben via de website, gevolgd door de foto upload met heldere instructie, werd ik gebeld door Wesley. Die heeft me door alle stappen geleid en heeft tijdens het gesprek al twee biedingen binnen gekregen. Een uur later kwam een bod dat ik niet kon afslaan. Daarna allemaal netjes afgehandeld en twee weken later werd mijn auto opgehaald. Ondanks het imago dat ikwilvanmijnautoaf bij mij oproept goedkope partij die de kantjes er vanaf loopt is het tegendeel waar en ben ik een meer dan tevreden klant!
Heb voor het eerst mijn auto verkocht via "ikwilvanmijnautoaf". Kreeg al vrij snel een bod. Was wel sceptisch enigszins, maar na een telefoontje en verhoging van de verkoopprijs de deal gesloten. Nou…..geen spijt. De koopovereenkomst had ik heel snel en ook het contact met de koper was de dag later een feit. De auto is verkocht en opgehaald. Helemaal top met dank aan Autobedrijf v/d Eems uit Sneek.
Goeie ervaring gehad vanaf het begin toen ik mijn auto had aangemeld tot het verkoop. Bod lag dichtbij mijn vraagprijs. Deal snel gesloten, vriendelijke medewerker gesproken. Ik werd gebeld om te kijken hoe het process ging vanaf het moment dat ik een afspraak moest maken met de koop partij. De medewerkster vertelde dat ik altijd kan bellen als ik vragen heb. De keren dat ik belde werd er niet opgenomen, dit is het enigste verbeterpunt die ik heb.
We hebben onze auto aangeboden op ik wil van mijn auto af. Binnen een dag hadden wij een bod. Na goedkeuring is een afspraak met het Demontage bedrijf gemaakt, die keurig volgens afspraak de vrijwaring mailde, de auto op juiste datum en tijd heeft opgehaald met contant geld en een papieren vrijwaring. Wil je van je auto af..... ikwilvanmijnautoaf.nl
Perfect geregeld. Ik had veel foto's van de auto gemaakt, zodat er geen misverstand kon ontstaan en daarna een goed bod gekregen. Ik ben goed begeleid in de afhandeling van de verkoop auto werd gehaald en er werd, na controle auto, keurig gewacht totdat de betaling rond was. Daarna vrijwaring en daarna werd er pas begonnen met het laden van de auto op trailer. Super geregeld.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor ikwilvanmijnautoaf.nl.

Enschede autodealer

openingstijden, locatie, vervoer. Josink maatweg 43 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. ikwilvanmijnautoaf.nl adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met ikwilvanmijnautoaf.nl. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over ikwilvanmijnautoaf.nl delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Berluni Automotive Berluni Automotive 832 meter Erg tevreden over de goede service van Luc. En natuurlijk erg blij met mijn mooie bl...
Wiggers Mastercars Wiggers Mastercars 1 km de verkoper aldaar, Boudewijn, een zoekopdracht gegeven. Een Mazda CX-5 met lage km s...
Woltjer Woltjer 2 km Recent bij Woltjer het interieur van mijn Jaguar XK opnieuw laten bekleden. Ik ben er...
DSR autohuis DSR autohuis 2 km Deze week voor de tweede keer een auto gekocht, eerste auto Volkswagen UP, uitstekend...
Munsterhuis Renault & Dacia Munsterhuis Renault & Dacia 2 km Het is een prima garage bedrijf. Met goede service.
Autolipper Autolipper 2 km Mijn gasfilter is kostenloos vervangen voor de juiste. Goede service en snel geholpen...
Kolenaar - Mazda Kolenaar - Mazda 3 km Helaas geen nieuwe auto gekocht. Vreemd dat het afgeprijsde voorraad model, duurder w...
Broekhuis Broekhuis 4 km BMW / BMWi Broekhuis Oost Enschede is onderdeel van de Broekhuis groep.
Exit Auto's Exit Auto's 4 km Export dienstverlening alle benodigde documentatie voor de export/uitvoer van Auto's ...
Autogroep Twente Autogroep Twente 4 km Ik wil mijn auto inruilen, maar daar auto s begonnen vanaf 4000 euro
Aarnink auto's Aarnink auto's 7 km Bij Hendry aarnink onze eerste auto gekocht. is perfect afgeleverd heb mijn c max hee...
Autobedrijf Zoeker Esch Autobedrijf Zoeker Esch 7 km Mijn auto laten tinten daar bij terug komst. waren ze mijn lucht massa meter aan het ...
VV Auto Company VV Auto Company 7 km Nette autoverkopers. Leuk ontvangst. Hebben al doen besluiten om er een auto te kopen...
NL Cars International NL Cars International 7 km NL Cars International
Auto service wachtmeester Auto service wachtmeester 8 km Winter tijd komt er weer wissel op tijd u winterbanden en laat u auto op tijd winter ...
Autokaba Enschede Autokaba Enschede 8 km Netjes te woord gestaan onder het genot van een bakkie koffie. Helaas niet tot aankoo...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid