facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ikwilookzonnepanelen

Info

Installatie en verkoop van zonnepanelen



"Installeren verkoop van zonnepanelen"
Adres: Zwistersekade 18, 3707 HZ Zeist
Telefoonnummer: 0343785896
Stad: Zeist
Route: Zwistersekade 18
Postcode: 3707 HZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Ik wil ook zonnepanelen zwitsersekade Zeist
Recensies
Schrijf nooit reviews maar dit hebben ze verdient! Ontzettend tevreden over dit bedrijf. Snelle levering, scherpe prijs. Ook bij onduidelijkheid of een storing reageren ze direct. Zeer aan te bevelen!
Prettig bedrijf. Sympathieke ontvangst, leuke eigenaars. De legploeg ook vriendelijk maar had professioneler gekund, ze wilden alles met flex buizen oplossen en hadden geen trekveer bij zich, gelukkig had ik nog buizen, een buigveer en een trekveer in huis zodat ze de klus konden afmaken.
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf! Zij hebben zonnepanelen geplaatst bij mij, werken professioneel en komen netjes hun afspraken na! De monteurs zijn ook vriendelijk en geven aan wat zij gaan doen. Voor vragen zijn zij tenminste telefonisch bereikbaar. Kunnen andere een goed voorbeeld van nemen! Ik ben blij dat ik jullie de zonnepanelen heb laten installeren. Mocht je ook zonnepanelen willen en ben je bij IKWILOOKZONNEPANELEN.NL wezen!
Aardige en nette monteurs. Installatie zonder problemen werkend opgeleverd. Na de oplevering zijn we gebeld door ikwilookzonnepanelen om te vragen of alles in orde was en of we nog vragen hebben. Formulier voor BTW teruggaaf gehad en link voor de app voor monitoring. Nu afwachten hoeveel de zonnenpanelen opleveren. Dank!
Ik heb de zonnepanelen nu ongeveer een jaar. Ontzettend tevreden! Plaatsen ging vlot. Door het systeem dat gebruikt is konden we meer panelen kwijt. Toen ik later belde of er op een ander dak ook panelen konden gaven ze eerlijk aan dat hoewel het kon, het voor mij niet rendabel zou zijn. Dikke 10
Installatie prima! Helaas de afwerking wat minder. Inmiddels al 8x gebeld vanaf 3 maart 2022. Ik word steeds maar niet terug gebeld. 4x spoed aanvraag gehad. Nog steeds heb ik de app/inlog gegevens niet. Wat jammer maar ik hoop het snel te krijgen.
Ik wil ook zonnepanelen vindt ik een erg goed bedrijf. Ze komen netjes hun afspraken na en over de afhandeling ben ik ook super tevreden.
Fantastisch bedrijf, zeer professioneel, supersnel, houden zich aan hun woord, keurige afhandeling enz, enz, Kortom echt een aanbeveling waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid