facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ikigai - huisdierenservice

Ikigai - huisdierenservice

Info

Als de baas van huis is...Dan is er Ikigai-huisdierenservice!
Oppassen. Voeren. Verzorgen. Medicijnen toedienen.
Dit zijn maar enkele voorbeelden.
Service aan huis - persoonlijk maatwerk, individueel afgestemd op uw wensen en de behoeftes van uw dier.



"Hondenuitlaatservice Basje Uden- Groepswandelingen.- Individuele wandelingen.Bent u op zoek naar een leuke hondenuitlaatservice die er voor uw hond iedere keer een feestje van maakt."
Adres:
Telefoonnummer: 0619953506
Stad: Uden


Recensies
Zeer goede service. Mijn hond kan niet zonder leven. Ideale oplossing voor werkende mensen. Goede zorg voor jouw hond met liefde en passie.
Heel fijne uitlaatservice waar de honden liefdevol opgevangen worden op een omheinde speelveld waar ook op warme dagen wat zwembadjes staan. De honden worden opgehaald met een mooie bus die over hygiënisch en schone hokken beschikt. Top uitlaatservice!
Super uitlaatservice! Onze hond vindt het helemaal geweldig!
Zeer tevreden met deze uitstekende uitlaatservice. Professioneel, veel liefde voor de hond, punctueel en er wordt ruim de tijd genomen voor het uitlaten. Kortom: betrouwbaar en zeer aanbevelenswaardig.
Super service can een heel lieve Kim. Ze denkt met je mee en biedt een TOP service. Zeker aan te bevelen.
Super uitlaatservice! #socialisatieanderehonden #lekkerbewegen #liefdevoorhonden #tipsvoorbaasje #lekkerbuiten #basjeuden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid