facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ikea Eindhoven

Ikea Eindhoven
"De Zweedse woonwinkel IKEA Eindhoven heeft een oppervlakte van 31.703 M², dit is inclusief een restaurant en een speelparadijs voor kinderen.Voor elke ruimte van je woning heeft IKEA duurzame en betaalbare woonproducten."
Adres: Ekkersrijt 4089 , Son 5692 DB, NL
Stad: Son
Route: Ekkersrijt 4089
Postcode: 5692 DB


Openingstijden

Maandag: 10:00-21:00
Dinsdag: 10:00-21:00
Woensdag: 10:00-21:00
Donderdag: 10:00-21:00
Vrijdag: 10:00-21:00
Zaterdag: 10:00-21:00
Zondag: 11:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: IKEA Eindhoven voorraad, IKEA openingstijden, IKEA openingstijden zondag, Openingstijden IKEA Breda, IKEA Hasselt, IKEA Eindhoven ophalen, IKEA restaurant openingstijden, IKEA eindhoven Keukens
Recensies
Het een hele grote winkel op ekkersreijt eindhoven en je kunt er heel veel vinden maar als je dat wilt weten kijk dan op de site alleen vindt ik hem voor sommige dingen op dit moment vrij aan de prijzige kant en je kunt er ook koffie en thee krijgen gratis maar ook eten maar dat moet je natuurlijk wel betalen .
Mooie winkel, leuke ideeen, altijd mijn favoriet.Op dit moment vervloek ik Ikea echter. We proberen een besta kast met deurtjes en lades en een houten bovenplank in elkaar te zetten. Op ‘papier’ zag het ontwerp er prachtig uit. Maar nu de praktijk: De deurtjes zijn OK op een beschadiging na heb je vaak bij Ikea, kun je mooi verstellen, de lades zijn een ramp, nauwelijks verstelbaar, schots en scheef. De kast ziet eruit alsof een 4-jarige hem in elkaar heeft gezet. Terwijl mijn man in de loop der jaren tientallen Ikea kasten in elkaar heeft gezet, ook samengestelde kasten van Besta en Pax. Mijn advies: een kant en klaar kast pakket van Ikea is vaak redelijk goed, een samengestelde kast tegenwoordig NIET meer kopen. Heel jammer!
Vermoeiend. De hele winkel door voor we bij de juiste afdeling waren. Ja, ik weet het, Ikea strategie. Uiteindelijk toch niet gevonden wat we zochten. Dus teleurstellend. Het Platsa systeem kwam het dichtst bij onze wensen, maar helaas bleven zijkant en bovenkant wit. Alleen het front in de gewenste kleur.
Gewoon even relaxed de winkel bewandelen en uiteindelijk op z'n minst met een pak servetten de winkel verlaten, Ok dan ook nog ff een broodje knack...
Al MAANDEN op zoek naar een malm glasplaat! In de winkel hebben ze beloofd dat mam het showmodel mocht als het volledig uitverkocht zou zijn. We zijn namelijk al 5-6 keer bij Ikea geweest omdat het ‘binnen zou komen’. Ik wou bijna nog 2 uur rijden ervoor, had ik dat maar gedaan…. Zodra dit overal uitverkocht was ben ik weer teruggegaan. We mochten het niet meenemen want ze kwamen maandag weer. Ronduit een leugen! Je verkoopt kasten maar bijbehorende glasplaat is niet te krijgen. En inmiddels heeft een ander het showmodel meegekregen en ligt het niet in de winkel. Nu heeft mam een mooie kast maar al een jaar geen glasplaat! Vind dit niet kunnen. Zorg ervoor dat je voorraad gelijk is. Om die reden 1 ster.
Erg mooie en grote ikea gelegen in Eindhoven son om precies te zijn. De medewerkers zijn heel behulpzaam, dit is mijn ervaring bij het uitzoeken van een bank. Ze nemen de tijd voor je en geven advies over de hardheid en het gebruik van de bank. Er is veel keuze en je kunt ze allemaal uitgebreid proberen. Vervolgens kies je een uitvoering en kleur, je hebt er ook met verwisselbare hoezen, en bestel je deze bij de afdeling. De bon wordt opgemaakt rekend af bij de kassa en haalt de bank meteen op bij het externe magazijn. Vergeet ook de koopjes hoek niet rechts bij de kassa. Heb er een mooi tv meubel gekocht met €107 korting.
Restaurant lang niet meer als het geweest is.Vaak vuile tafels rommelige vloer.regelmatig automaten die niet werken of niet bijgevuld zijn.Te weinig kassa’s open en regelmatig personeel die nog geen goedendag wensen en regelmatig geen Nederlands spreken.Ik zal maar stoppen anders wordt het verhaal wel heel erg lang en negatief.Hopelijk komt er verbetering want het is een winkel waar ik graag gekomen ben.
Helaas is ook de IKEA getroffen door de coronacrisis en de oorlog tussen Oekraïne en Rusland. Het €1,- ontbijt is totaal uitgekleed en om 10:00 al uitverkocht. Het €4 ontbijt bestaat uit een smakeloze omelet dat lijkt op een zeem, een droge croissant, een te hard afgebakken broodje en een plakje kaas. De pancakes waren net rubber en de warme kersensaus was op. Ook waren er geen gekookte eieren los beschikbaar. Tijdens het afrekenen werd het dienblad op 360 graden bestudeerd en onderging je een kruisverhoor. Nee hoor mevrouw dat kuipje jam heb ik niet proberen te verduisteren maar dit heb ik in plaats van de warme kersensaus genomen. Prima plek voor daklozen om ergens warm en gezellig te zitten en gratis koffie/thee te drinken met een Ikea pas maar mij niet meer gezien.
Vindt het niet klantvriendelijk dat je alleen maar kunt pinnen. Ook bij de hotdog ed apparaat moeilijk aan te geven de hoeveelheid en ook weer pinnen. Voor de oudere mensen absoluut niet makkelijk. Dan zeggen jullie natuurlijk ,wij richten ons op een jongere generatie. Mvrgr
Gisteren 18-01-2023 om 15.15 uur in finliaal Eindhoven geholpen door een zeer norse Saskia D. Het viel mij en mijn dochter gelijk op hoeveel zin ze erin had, we waren bijn a bang om een vraag te stellen en hebben snel de orde Pax kast ingevuld. daarna naar het magazijn waar alles zeer snel klaar lag, complimenten, thuis gekomen miste ik een roede, die staat wel op de bon maar is niet geleverd. Vandaag klantenservice gebeld. Uitgelegd en ze zei dan kun je die alsnog ophalen in Eindhoven. Huh????????? Ik woon 35 km van Eindhoven moet ik nou voor een fout die door Ikea is gemaakt 70 km rijden voor een roede van € 7,00? met de vraag of ze het konden opsturen kreeg ik als antwoord, nee dat kan niet, en of ik het magazijn dan aan de telefoon kon krijgen was ook al geen optie. Sorry IKEA maar nou moet ik toch echt zeggen dat ik zeer teleurgesteld ben met deze service, dat ben ik niet gewent van jullie. Ik rij maar eens naar de GAMMA en ga zelf maar iets in elkaar frutsen voor mijn PAX kast, dat is altijd goedkopen en scheelt mij veel geld aan brandstof
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid