facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ik wek op

Ik wek op

Info

Ikwekop.nl maakt zonnepanelen
makkelijk & overzichtelijk!



"Er is een grote verscheidenheid aan zonnepanelen leverbaar. Wij helpen u de voor u best passende oplossing uit te zoeken. Elke situatie is verschillend dus benaderen wij elke aanvraag als een apart project. Wij komen dan ook altijd vooraf op locatie kijken, voordat we een advies geven. Wij streven er naar om samen met u de best passende en duurzaamste zonnestroominstallatie te ontwerpen. Een duurzame zonnestroominstallatie kan alleen op basis van componenten van hoge kwaliteit die op deskundige wijze bij u zijn geplaatst. Ikwekop .nl werkt dan ook enkel met gecertificeerde installateurs. Met onze plaatsing heeft u de garantie dat u de beste en mooiste oplossing krijgt die bij uw wensen en situatie past."
Adres:
Telefoonnummer: 0622070679
Stad: Vleuten


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Zonnekompas, Zonnepanelen op maat
Recensies
Wij zijn erg tevreden over Ikwekop.nl. Tijs komt afspraken na en denkt mee over oplossingen. 22 panelen laten plaatsen die de afgelopen 2 dagen al flink wat hebben opgeleverd :-
In februari zouden we al zonnepanelen krijgen maar helaas het vorige bedrijf vond het dak lastig en moeilijk vanwege gehaakte pannen. Via enphase leverancier kwam ik bij ikwekop terecht. Met dank aan Thijs duidelijke offerte en top installatie. Panelen liggen perfect op het dak. Mooi zwart en strak gelegd. Erg te vreden over ikwekop.nl een echte aanrader vak mensen die weten wat ze doen.
Top bedrijf. Vakkundig personeel, persoonlijke benadering, goede prijs en snelle levering. Kortom ik ben blij
Via goede vrienden bij ikwekop.nl terecht gekomen. Professioneel bedrijf. Tijs heeft alles in goede banen geleid. Geeft een duidelijke offerte op maat voor de betreffende situatie. Mijn systeem van 8 x 400 wp panelen met Enphase micro omvormers is net geplaatst. Werkzaamheden zelf zijn ook prima verlopen, zowel het binnen- als het dakwerk. Professionele monteurs. Ik was ook nog eerder aan de beurt met een installatie afspraak dan er van te voren was aangegeven. Had ik even geluk! Tijs geeft ook goede service wat betreft de btw teruggave, in werking zetten van het zelf monitoren van het nieuwe systeemis natuurlijk het leukste en ook nazorg na het plaatsen van de hele installatie. Goed bereikbaar. Je kan hem altijd bellen. Totaal plaatje klopt bij dit bedrijf. Tot nu toe tevreden en aan te bevelen aan andere klanten.
Tijs is persoonlijk langsgekomen om advies te geven. Hij denkt mee en geeft eerlijk advies. De installatie kon op relatief korte termijn 6 weken maar de installatie zelf was wat rommelig omdat het niet afkwam en de week erop moest worden teruggekomen.
Erg blij met het hele traject! Tijs is op locatie geweest om te kijken of het mogelijk is om de zonnepanelen te plaatsen, en om een gesprek te voeren over mijn wensen. Hierbij heeft hij ook deskundig advies geleverd. Daarna een scherpe offerte ontvangen en getekend. Vervolgens helaas aan mijn kant een keer de afspraak moeten verzetten omdat andere dakwerkzaamheden nog niet waren voltooid, maar Tijs en de installateurs stelden zich flexibel op. Het plaatsen duurde vanwege wat technische probleempjes iets langer, maar de belofte dat het binnen een dag geplaatst en werkzaam is, hebben ze waar gemaakt! Ze gingen niet naar huis totdat de klaar geklaard was. Een paar dagen na installatie is Tijs nog langs geweest voor de oplevering en uitleg van de monitorings applicatie. Kortom, veel persoonlijk en helder contact, aanrader! Jasper
8 panelen laten plaatsen, van begin tot plaatsen super!! Echt een aanrader!
Fijne communicatie en snelle levering van de zonnepanelen. VEEL sneller dan de andere partijen. Tijdens het plaatsen is er helaas iets beschadigd, maar de manier waarop dit opgelost werd, was top!! Daar kunnen nog veel bedrijven wat van leren!!
Wij zijn heel blij dat we in zee zijn gegaan met ikwekop.nl. Tijs heeft ons perfect geïnformeerd waardoor we overtuigd waren om 10 panelen te laten plaatsen. Dit was binnen een halve dag geïnstalleerd, zonder dat we er hinder van hebben gehad. Nu zijn we volledig zelfvoorzienend, precies wat we voor ogen hadden. Alleen maar lof voor ikwekop.nl Dank jullie wel
Tijs heeft ons erg goed geholpen! Wij hebben een oud huis wat de installatie ingewikkeld maakte maar er werd gezocht naar een passende oplossing/installatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid