facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ik ga trakteren / kindertraktaties

Ik ga trakteren / kindertraktaties

Info

Kindertraktaties, snoep & geboortebedankjes
Ik ga trakteren inspireert jou graag!
Uitdeelcadeautjes, snoep, kant en klare traktaties
www.ikgatrakteren.nl

Geschiedenis

Wij zijn heel blij dat wij dagelijks zoveel mensen kunnen inspireren om de juiste traktatie uit te zoeken. We hebben in de loop der jaren enorm veel inspiratie-tips verzamelt, zodat er voor iedereen wel wat leuks bij zit.

We kunnen niet alleen heel goed inspireren, maar we hebben ook nog de grootste keuze in uitdeelcadeautjes van heel Nederland. Wij bieden een uniek concept waarbij alles bij ons te verkrijgen is op traktatie-gebied van A tot Z; uitdeelcadeautjes, snoep, zakjes, lintjes, kaartjes, maar ook de versiering voor een verjaardagfeest. En niet alleen voor verjaardagen, maar ook voor het huwelijk, geboortes en de thema's die zich het hele jaar door verspreiden; valentijn, carnaval, pasen, avondvierdaagse, einde schooljaar, halloween, sinterklaas en kerst.

Wat ons bijzonder maakt, is dat je bij ons eigenlijk alle kanten op kunt. 99% van de artikelen op onze website zijn per stuk te bestellen, dus je hoeft nooit meer te bestellen dan noodzakelijk is. Bij de kant en klare traktaties kun je alles los geleverd krijgen, zodat je de traktatie zelf in pakt, maar wij kunnen je het ook uit handen nemen en het tegen meerprijs voor jou maken.

Bestel op www.ikgatrakteren.nl

Gratis draaiboek Piratenfeestje te vinden via:
http://www.ikgatrakteren.nl/nl/cms/draaiboek/



"Traktatie bestellen? Bekijk onze originele, betaalbare en voorverpakte traktaties, uitdeelcadeautjes, snoep en geboortebedankjes. Snelle levering en persoonlijk advies.Als je op werkdagen voor 12.00 uur ‘s middags besteld, dan brengen wij het die dag nog naar het postkantoor.Ook verzending naar BelgiëIkgatrakteren, maak er een feestje van!"
Adres: Blikweg 11, 7161 XN Neede
Stad: Neede
Route: Blikweg 11
Postcode: 7161 XN



op zoek naar gerelateerd: traktaties maken, traktatie ideeen, kant en klare traktaties, trakteren op school, ik ga trakteren kortingscode, uitdeelcadeautjes, kant en klare traktaties gezond, traktatie gezond
Recensies
Ik heb onlangs traktatie om uit te delen besteld, snelle levering! Ik kreeg ook een deel van de verzendkosten terug, omdat het in de brievenbus kon, top! Ik heb het meteen aangeraden aan een vriendin :
Al meerdere keren traktaties hier besteld, altijd snelle verzending, goede service en vriendelijke mensen die snel antwoorden ! En natuurlijk leuke traktaties!
Top! Mijn zoon is erg blij met zijn pakket om traktaties te gaan maken voor zijn 7e verjaardag
Helemaal goed!! Snelle bezorging, keurig ingepakt met leuke kaartjes ,snoepjes en handgeschreven kaartje erbij. Duidelijk met liefde ingepakt! Oh, en wat geld teruggestort gekregen omdat het mijn bestelling door de brievenbus kon!
Wat een snelle bezorging, persoonlijke boodschap erbij en echt complimenten voor het terugstorten van een deel van de verzendkosten omdat het als brievenbuspakket verzonden kon worden. Echt een fijne service!
Echt een leuke site met topservice! Via de chat iets gevraagd over levering, kreeg meteen antwoord en hoorde dat ik nog kon bestellen voordat ze naar het postkantoor gingen. Dat heb ik gedaan en de volgende dag had ik het al in huis. Bovendien kreeg ik geld terug, omdat de verzendkosten achteraf goedkoper bleken te zijn, dat is pas service! Leuke zakjes besteld met label en tekst. Zag er keurig uit en heb zo snel en gemakkelijk een traktatie in elkaar kunnen zetten voor de verjaardag van mijn zoon. Kortom: echt een aanrader!
Leuke traktaties, wij hebben stickers besteld, stuiterballen, armbandjes, dromenvangers en een onwijs leuk juffen kado stond snel klaar, kindjes waren 1 voor 1 dol enthousiast! wij gaan vaker bestellen
Snel geleverd en volgens verwachting! Tot volgend jaar!
Stuiterballen besteld als traktatie. Levering was snel en de stuiterballen zijn onwijs leuk en gevarieerd. En ook erg goedkoop!
Voor het eerst besteld en dat gaat nu zeker vaker gebeuren. Snelle levering, alles keurig verpakt en compleet. Leuke site, ik ben fan!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Ik ga trakteren / kindertraktaties met het openbaar vervoer


Neede, 't Roodland 230 meter
66
Neede, 't Roodland 250 meter
66

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid