facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJzersterkegeschenken.nl

IJzersterkegeschenken.nl

Info

Op zoek naar een leuk, origineel en uniek cadeau? Kijk dan snel op www.ijzersterkegeschenken.nl

Geschiedenis

Bij IJzersterkegeschenken.nl bent u op het juiste adres voor een uniek geschenk. De metalen beeldjes zijn uitermate geschikt om als kado of als relatiegeschenk weg te geven. De cadeau beeldjes zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende creaties. Zoals een beeldje van een beroep, sport, auto, liefde, wonen, kerst, wijnfleshouder, dier etc. etc.
Tevens is het mogelijk om van een eigen idee een beeldje te laten maken.
Kortom bij IJzersterkegeschenken bent u aan het juiste adres voor een passend origineel cadeau

Adres: Ossebroeken 11E, 9411 VR Beilen
Telefoonnummer: +31593851233
Stad: Beilen
Route: Ossebroeken 11E
Postcode: 9411 VR



op zoek naar gerelateerd: Kado van ijzer, Metalen beeldje beroep, Aandenken geschenk, Beeldje kinesist, Origineel cadeau, Metalen poppetjes, Kleine metalen beeldjes, Cadeau voor opening Garage
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Opgezandstraald Opgezandstraald 1 km Ik maak unieke persoonlijke dingen Ook grafstenen of ter plaatse nog iets op de graf...
Bloemen Palet Bloemen Palet 1 km Boeket telefonisch besteld, kon met tikki betalen . Een prachtig boeket, mooi en sne...
Magic Scents and Lovely Presents www.jouwgeurwinkel.nl Magic Scents and Lovely Presents www.jouwgeu... 2 km Scentsy producten zijn heerlijke geurproducten voor in huis, in uw bedrijf, voor onde...
Recensies
Gekocht ter ere van het 1e lustrum van Kattentrimsalon LoveCats in Wijchen. Het viel erg goed in de smaak. Het is een erg gedetailleerd werkstuk met leuke details, zoals de spiegel! Snel geleverd! De ontvanger gaat het tentoonstellen in haar salon.
Goed contact. Had het beeldje op korte termijn nodig dus werd gelijk geregeld. DHL was te laat met leveren. Hebben ze gelijk contact opgenomen met DHL en die hebben het alsnog gebracht op de zaterdag. Service ten top! En het beeldje vond iedereen prachtig..
Super unieke originele stuk per stuk handgemaakt beroepenbeeldjes , leuk om te krijgen of geven ! Ik zelf heb de spreekster als cadeau gekregen , wat me een paar jaar later deden denken aan een gepast cadeau om te geven . Ik heb de tattooist cadeau gedaan ! Letterlijk voor iedereen een speciale gift m.i.z. Gr. Maureen Lilith Sophia
Deze beeldjes zijn zo kunstig gemaakt. Het is echt een speciaal kado wat je kunt geven en de ontvanger is er altijd weer heel verrast door en blij mee.
Chemicus beeldje besteld n.a.v. vertrek van één van onze medewerkers. Het is super vormgegeven en erg toepasbaar! Eventueel verbeterpunt zou zijn om op termijn ook cadeauverpakkingen aan te bieden. Wellicht zijn die er al en heb ik ze gemist.
Besteld een zeilboot met zeiler. Een zeer leuk geschenk. Snel geleverd en goed verpakt. Was superleuk om te geven aan een verwoed zeiler. Werd zeer goed ontvangen.
Al meerdere keren miniaturen besteld voor collega's die hun jubileum vierden. Supermooie miniaturen, prima levering. Echt een aanrader!
Cadeau viel in de smaak, mooi en degelijk. Snelle verzending, top!
Erg leuk cadeau. De ontvangers kenden het niet, wat het tot een originele verassing maakte! Ik had er een tekstplaatje bij besteld. Echter deze wordt los geleverd en is niet goed te plakken op het beeldje, daarnaast is het van van plastic en niet van metaal. Ik heb zelf 2 kleine gaatjes geboord en er een kettinkje aan gemaakt en dit om de schouders van het beeldje gehangen. Als dat standaard zo geleverd was geweest had ik 5 sterren gegeven.
Ik heb een mooi ijzeren beeld besteld en in goede orde ontvangen. Eerder heb ik een ander beeld besteld, deze kwam helaas gebroken bij mij aan. De klantenservice was zeer vriendelijk en het is goed afgehandeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid