facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJzerman Kampen B.V.

IJzerman Kampen B.V.

Info

Verhuis- en Transportbedrijf IJzerman Kampen B.V. Het enige erkende verhuisbedrijf in kampen en omstreken

Geschiedenis

Verhuizen:
IJzerman Kampen B.V. is opgericht in 1936 en vanaf die tijd actief op het gebied van particuliere, bedrijfs en projectverhuizingen. IJzerman Kampen B.V. is nog steeds een familiebedrijf met meer dan 10 vakkundige en opgeleide medewerkers.
In de 76 jaar dat ons bedrijf bestaat hebben wij een sterke "knowhow" opgebouwd. Een groot scala aan hulpmiddelen staat ons ter beschikking om de inventaris zo zorgvuldig en efficiënt mogelijk over te brengen.

Transport:
Wij zijn gespecialiseerd in het onverpakt vervoer van op maat gemaakte meubilair, alsmede breekbare en kwetsbare objecten, inclusief het verpakken en plaatsen hiervan.
Tevens verzorgen wij distributie door geheel Nederland.



"IJzerman Kampen B.V. onderscheidt zich door haar totale verhuisdienstverlening die verder gaat dan alleen het verhuizen op zich. Wij regelen ook alle zaken rondom de verhuizing en bieden dienstverlening voor ieder budget.Met alle respect, pallets vervoeren kan iedereen, maar wij doen naast pallet-vervoer ook iets waar wij heel goed in zijn, wij zijn namelijk gespecialiseerd in onverpakt vervoer, denk daarbij aan :l Groot keukensl Interieursl Glasl Professionele afzuigkappenl Medische apparatuur"
Adres: Betonstraat 23, 8263 BL Kampen
Telefoonnummer: 0383313759
Stad: Kampen
Route: Betonstraat 23
Postcode: 8263 BL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: IJzerman Kampen B.V. verhuis transportbedrijf Kampen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Dijk Transport B.V. - Kampen Van Dijk Transport B.V. - Kampen 397 meter Top bedrijf! Super vriendelijk & behulpzame chauffeurs. Kunnen veel transporteurs...
Spotgoedkope Aanhangwagens Spotgoedkope Aanhangwagens 439 meter Fantastisch geholpen bij inruil van mijn aanhanger. Prijs viel me mee.
Aanhangcars Aanhangcars 479 meter Specialisten op het gebied van aanhangers en onderdelen. Vriendelijk personeel!
Broshuis BV Broshuis BV 792 meter Fijn bedrijf om voor te werken.
Recycling Kampen BV Recycling Kampen BV 1 km Lekker gewerkt
VOF Kamperzand VOF Kamperzand 3 km Voor al uw transport over de Europese binnenwateren.
Kögel BeNeLux B.V. Kögel BeNeLux B.V. 19 km De kastopleggers zijn mooie opleggers met een aantal praktische min punten. Helaas la...
Recensies
Goed verhuisbedrijf. Wij zijn door een topteam verhuisd en ontzorgd bij de pittige klus die een verhuizing blijft. Het sociale aspect van dit bedrijf, hun contact met de plaatselijke meubelbank een groot pluspunt.
Heel aardig en behulpzaam. Denken mee!
Vorig jaar met veel vakkundigheid onze oude piano uit huis kunnen halen, en onze nieuwe piano binnen neergezet. Het was een heel passen en meten om hem vanuit onze smalle gang door een zijdeur in de kamer te krijgen, maar het is ze netjes gelukt zonder ook maar een enkel schrammetje achter te laten! Top bedrijf!
Hun chauffeurs zijn een gevaar op de weg. Bij contact met kantoor geen reactie. Wat een mongolen!!!
Een zeer goed verhuis en transport bedrijf aanrader
Snelle en professionele verhuizing. We zijn zo blij dat we het hebben laten doen door IJzerman
Zėėr sociaal service verlenend vriendelijke mensen .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid