facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJtsma Livingworld

"IJtsma is al meer dan 50 jaar een vertrouwde naam in de regio. U kunt bij ons terecht voor keukens, slapen, wonen en tuinmeubelen.We hebben een groot aanbod vloeren, raamdecoratie, eetkamerstoelen, bankstellen, hoekbanken, eetkamertafels, fauteuils en kastmeubelen. Voor iedere smaak wat wils."
Adres: 2 De Wending, 9865 VC Surhuisterveen
Telefoonnummer: +31594659218
Stad: Surhuisterveen
Route: 2 De Wending
Postcode: 9865 VC



op zoek naar gerelateerd: IJtsma keukens, IJtsma openingstijden, IJtsma outlet, Woonboulevard surhuisterveen, IJtsma eetkamerstoelen, Budget Home Store Groningen, IJtsma fauteuil, Meubel Outlet Surhuisterveen
Recensies
Een mooie zaak met vriendelijke personeel. Wij werden heel goed geholpen voor onze kledingkasten de kwaliteit is super alleen de prijzen kunnen wel een beetje hoog oplopen. Verder goeie kledingkasten en sterk kwaliteit.
IJtsma Keukens, super bedrijf, alles klopt gewoon, Herwin van der Meer, super adviezen, wat heeft geresulteert in een prachtige keuken waar we helemaal mee in de wolken zijn! Kortom IJtsma is een dikke aanrader!!!!
Wij zijn al jaren klant bij IJtsma en hebben hier in de loop der tijd diverse meubelen gekocht, en dit altijd tot onze volle tevredenheid. Het is naar onze mening een grote, maar wel erg mooie winkel waar je lekker kunt rondkijken zonder lastig te worden gevallen door opdringerige verkopers, en ze hebben een zeer groot aanbod in diverse prijsklassen. En wil je wel graag advies van een verkoopmedewerker, dan staan ze vriendelijk en deskundig voor je klaar, dat is tenminste tot dusver iedere keer onze ervaring. Zo hebben we hier vorig jaar o.a. een nieuwe salontafel en enkele kasten gekocht, en deze werden binnen de gestelde levertijd, en op nette wijze afgeleverd door prima bezorgers. Vandaag hebben we een nieuwe relaxfauteuil in gebruik genomen welke eigenlijk pas in december geleverd zou worden, maar hij was deze week al binnen gekomen, een leuke meevaller dus. Deze fauteuil voldoet geheel aan onze verwachting, dus wederom dik tevreden. Gebaseerd op onze eigen ervaringen kunnen wij IJtsma dus zeker aanraden.
Keurige winkel goede service goed bereikbaar,voldoende parkeergelegenheid,ruime keuze.
Top geholpen voor een compleet nieuw bed. Zeer deskundige voorlichting bij de keuze van het juiste matras.
We hebben hier een keuken gekocht inmiddels is die geplaatst door Siep Algra. Zeer tevreden. Een Vakmannetje…ze komen hun afspraken na ..alles goed op orde. Ook de verkoper Herwin van der Meer. Waren we zeer tevreden mee..vriendelijk en altijd tijd voor je IJtsma is voor ons een aanrader inmiddels ook een bankstel gekocht bij hun maar die is nog niet geleverd. Daar er drie maanden lever tijd voor staat…. Bankstel inmiddels gekregen wel een gat in de vloer..door een punt van de stoel door de bezorgers die daar niet goed opgelet hebben dat is inmiddels opgelost ..
Slechte service!! Enkele weken geleden vier stoelen gekocht. Op de stoelen zelf niks aan te merken, maar over de service wel. In de winkel waren we verkocht aan de cognac kleur, maar thuis viel de kleur toch anders uit. De volgende dag direct gebeld met de vraag of we stoelen mochten ruilen voor een andere kleur. Dit was alleen mogelijk tegen 50% van de aankoopprijs. Hadden we ze online bij hun besteld, dan hadden we ze wel gratis mogen ruilen. Erg bijzonder.. Hier kopen we dus niet weer! Tip: ga kijken in de winkel, maar koop dus online :p
Een prachtige mooie winkel en je wordt goed geholpen bij alles.
Wij zijn niet in het hoofd gebouw geweest niet omdat het daar niet goed was want dat is ook een prima zaak. Maar ze hebben aan de achterkant van de zaak een loots met meubelen die of overjarig zijn of nog maar 1 van is maar dat is oké Want het is echt de moeite waard om daar eens te kijken als je iest goed koops zoekt Ze zijn alleen op zaterdag op
Nieuwe banken, een salontafel en een stoel besteld bij IJtsma. Na dik zestien weken wachten werd alles in juni geleverd. Bleek de kleur van de stoel niet de kleur die wij hadden besteld. De kleur bleek niet te zijn genoteerd, men had maar aangenomen dat de stoel in dezelfde kleur moest als de banken. Jammer, even een telefoontje had deze onduidelijkheid snel opgelost. Echter doet IJtsma klaarblijkelijk liever aan aannames. In de grote bank zaten aan de voorkant in het onderste deel een aantal vlekjes, deze konden door de service dienst niet worden verwijderd. Het kon wel lijm zijn vertelde de service monteur. Oplossing van IJtsma: we bestellen een nieuwe hoes, halen de bank op en repareren hem, u ziet er niets meer van. Hij moet dan wel even uit elkaar gehaald worden maar dat doen wij zo vaak. Mocht u dan nog niet tevreden zijn dan bestellen wij een nieuwe bank. Wel IJtsma ik heb bij jullie nieuwe en zeker niet goedkope banken gekocht. Ik wil niet dat jullie mijn nieuwe bank nu al uit elkaar gaan halen met de vraag of dit wel kan en of het op termijn geen problemen gaat geven. Service is zonder gedoe gewoon een nieuwe bank bestellen en deze leveren. Wij hebben namelijk betaald voor een nieuwe bank zonder vlekken. Dan nog jullie horken van chauffeurs die bij het afleveren van de meubels van alles lieten vallen op onze net geoliede houten vloer. Er was zelfs een kras veroorzaakt die gelukkig hersteld kon worden door het vloeren bedrijf. Dan tot slot de stoel, deze zou vandaag na tien uur, eindelijk na weer 14 weken wachten, geleverd worden. Om 13:15 uur maar eens gebeld waar de stoel bleef. Het was ergens uitgelopen vertelde uw medewerker. Misschien wel zo netjes om de volgende keer uw wachtende klanten even telefonisch te informeren. Uiteindelijk werd de stoel rond 14:00 uur gebracht. Hé gelukkig de juiste kleur maar helaas er zitten nu al krasjes op de leuning. De stoel teleurgesteld weer meegegeven aan de chauffeurs. Telefonisch nog wel contact gehad maar niet tot een passende oplossing kunnen komen. Klaar met IJtsma, ik koop mijn meubels in het vervolg ergens anders.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid