facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJstijdenmuseum

IJstijdenmuseum

Info

De Stichting IJstijdenmuseum Buitenpost is opgericht door een aantal archeologen en geologen. Naast het stichtingsbestuur zijn meer dan 50 vrijwilligers bij de stichting aangesloten.
Een link naar het NIEUWSCAFE is te vinden bovenaan de website.

Geschiedenis

Het bestuur en de vrijwilligers zorgen er dagelijks voor dat de bezoekers in een mooi en een aantrekkelijk museum zich kunnen informeren over de ijstijden, de prehistorie en verder alles wat met stenen te maken heeft. Stenen vertellen een boeiend verhaal en dat wordt in een groot aantal vitrines in exposities uitgebeeld.

IJstijden hebben hun sporen achtergelaten in het landschap van Noord Nederland en hebben modder, zand en stenen meegevoerd en achtergelaten. De ijstijden hebben het landschap gevormd door grote gletsjers, smeltrivieren en sedimenten. In het IJstijdenmuseum vertellen de voorwerpen in de exposities er alles over.

Adres: Schoolstraat 29c, 9285 NE Buitenpost
Telefoonnummer: 0511 - 544040
Stad: Buitenpost
Route: Schoolstraat 29c
Postcode: 9285 NE



op zoek naar gerelateerd: Museum ijstijd, Buitenposter markt, Buitenpost Friesland, Tuinplanten Egypte Buitenpost, Kruidhof Buitenpost, Kruidhof Buitenpost Restaurant
Recensies
Klein, maar een leuk en leerzaam onderdeel van de kruiden tuin.
Dit is een museum over Artifanken .stenen werktuigen dus .en mineralen fossielen en zwerfkeien ft
Mooi en informatief
Vertaald door Google Klein maar leuk museumpje. Origineel Kleines aber feines Museum.
Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid