facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJsseltap boerderij Kuijt

IJsseltap boerderij Kuijt

Info

Verse melk van onze koeien en eieren van scharrelkippen. Rauwe melk die onbewerkt is, beter kan het niet! Voor €1,00 per liter melk in een fles en €1,70 per doosje van 10 scharreleieren. Let op: alleen contante betaling mogelijk! Open van 9:00-21:00u.



"Het bedrijfWij zijn familie Kuijt en leiden een melkveehouderij. Onze koeien worden gemolken door twee melkrobots. Daarnaast hebben wij vrij koeverkeer, wat betekent dat de koeien zelf kiezen of ze in de stal of in de wei lopen. Zo kan de koe zelf bepalen wanneer zij zin heeft om gemolken te worden. Wij verkopen verse, onbewerkte melk en kakelverse eieren bij de IJsseltap."
Adres: Hogebiezendijk 23, 3401RS IJsselstein
Telefoonnummer: 030-6872505
Stad: IJsselstein
Route: Hogebiezendijk 23
Postcode: 3401RS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00

Recensies
Had wel eens gehoord van deze melktap. Ziet er netjes uit in een soort alpen chalet. Zoals gezegt kun je er melk en eieren kopen. De melk is er goedkoper dan in een gewone winkel. Ze verkopen rauwe melk wat ik prima vind. De.mogelijkheid om je eigen fles te vullen vind ik okay. Heb je die niet dan kun je een fles kopen. Eitjes heb ik er nog niet gekocht omdat deze elders goedkoper zijn. Voor de melk kom ik zeker vaker. Je steunt er tevens de locale ondernemer mee.
Geweldige plaats om je schone eieren te kopen voor een super prijs. Ook verse melk, waar vindt men dit!!!!
Gisteren geweest en super leuk dat dit kan! Dit gaan we zeker vaker doen
Gisteren even langs geweest om eieren te halen. Helaas 1 euro te weinig om 30 eieren te halen, dus gekozen om er 10 mee te nemen. Eieren zijn top! ik ga zeker vaker terugkomen.
Prima tentje om vers melk en eiren te halen. Melk is 1,2 euro per liter. Eiren gaan per 6 stuks a 1,2 euro, 10 stuks voor 2 euro of 30 stuks voor 5 euro. Voor se eiren neem contant geld mee.
Lekkere eitjes en verse melk tappen
De prijs is altijd goed, ik geef de voorkeur aan deze
Eieren 10 voor € 1,75 betaald € 2,50 wij noemen dat laaien lichting!!!!
Was er voor t eerst, toevallig liep de Boer langs. Die heeft mij uitgelegd en geholpen met het tappen v de melk. Zeer vriendelijk, goede prijsjes en de melk was heerlijk!!
Het was gezellig aardig en respectvol mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid