facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJsselstate Tandartsen

IJsselstate Tandartsen

Info

We zijn blij dat we op deze manier contact hebben met u. Via deze facebook pagina houden wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze praktijk.

Geschiedenis

Goede tandheelkundige zorg is meer dan alleen behandelingen in de mond. Naast tandheelkunde van hoogwaardige kwaliteit is ook het persoonlijke aspect zeer belangrijk. De zorg is gericht op u als persoon. U kunt naast een goede, professionele behandeling ook rekenen op persoonlijke service.

IJsselstate tandartsen onderscheidt zich door de:

•Moderne werkomgeving
•Hoog opgeleide medewerkers
•Het gebruik van innovatieve technologie
•Hoogwaardige kwaliteit van de tandheelkundige behandeling
•Persoonlijke benadering

Omdat onze praktijk groeit hebben wij regelmatig plaats voor enthousiaste medewerkers;
Wij zoeken op dit moment nog een preventie assistente,
kijk op onze website voor meer info http://www.ijsselstate.nl
Open sollicitaties ontvangen wij graag voor Mondhygieniste, tandartsmedewerker en receptioniste.

Adres: Piersonstraat 3, 6951BD Dieren
Telefoonnummer: +31 313416560
Stad: Dieren
Route: Piersonstraat 3
Postcode: 6951BD


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 20:30
Dinsdag: 07:30 - 20:30
Woensdag: 07:30 - 20:30
Donderdag: 07:30 - 20:30
Vrijdag: 07:30 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Tandartspraktijk Ellecom, Tandarts Arnhem, Honden tandarts kosten, Wat is reconstructieve tandheelkunde, IJsselstate Tandartsen review, vacature ijsselstate tandartsen - dieren, Celina Klappers, Maarten de Beer
Recensies
Na jarenlang angst voor de tandarts,de stap genomen om te gaan voor een kunstgebit. Celine heeft mij zoveel vertrouwen gegeven om het trekken van de tanden in fases te doen. Ook door mijn zus Daisydie er mondhygiënist isme overtuigd heeft dat ze naar jou kijken als persoon en je willen helpen. Ook het pijnloos trekken van tanden en kiezen, ben ik heel erg blij mee en dankbaar dat ik bij jullie terecht ben gekomen.
Hele fijne praktijk, de mensen zijn vriendelijk. Je wordt effectief en vakkundig geholpen. In mijn geval was er ook tijd om een paar extra dingen, die ook moesten gebeuren meteen mee te nemen.
Vandaag een top ervaring gehad bij IJsselstate Tandartsen. Erg vriendelijk geholpen en ze namen ook de tijd voor je. Ik ben normaal gesproken erg angstig en heb dit vandaag totaal niet ervaren. Stap voor stap werd er uitgelegd wat ze gingen doen. Bedankt!
Top tandartsen. Mijn man kon niet terecht bij onze eigen tandarts omdat deze met vakantie is. We zijn keurig geholpen door jullie en ook na telefonisch overleg hebben jullie zojuist nog een extra recept voor geschreven om de klachten te doen minderen. Wij zijn zeer tevreden! Erg goede service! Ook hebben ze de kosten netjes laag gehouden super!
Wat een geweldig team van tandartsen, assistenten, mondhygiënist en receptioniste. In alle rust met oog voor wat je nodig hebt vandaag een kies verwijderd. Muziekje op mijn oortjes, geen gehaast, zodra ik met mijn hand aangaf even te stoppen deden ze dat. Kom er al jaren, echt een heel fijne praktijk.
Super praktijk! Ontzettend vriendelijk en geduldig personeel. Doen hun werk top!
Een fijne praktijk. Mooie behandel ruimtes. Ook op zaterdag mogelijkheid voor afspraak.
Uitgebreid onderzoek gehad en plan besproken. zeer duidelijke uitleg waar ze ook echt meedacht ivm mijn situatie, werd echt de tijd voor genomen. Echt een aanrader deze praktijk.
Toen ik hier de allereerste keer kwam werd er op een foto een gaatje onder mijn tandvlees geconstateerd. Volgens de tandarts moest dit snel worden aangepakt. Dus kwam ik niet al te lang daarna terug voor een operatie waarbij ze dit gaatje repareerden. Toen de tandarts klaar was zei hij dat er eigenlijk nog wel meer plekjes/gaatjes leken te zitten waaronder een pal naast degene die net geopereerd was, waarom is die niet gelijk aangepakt? en dat we die ook maar moesten gaan behandelen. Maar we konden eerst wel even een 3D foto laten maken à €200 april ‘22. Die zou dan duidelijkheid geven. Tot op de dag van vandaag heb ik geen behandelplan ontvangen en na meerdere keren heel lang wachten op antwoord via zowel telefoon als mail heb ik besloten weg te gaan bij deze praktijk.
Nog nooit zo'n super goede tandartspraktijk gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid