facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJsselOever Hospice

IJsselOever Hospice

Info

Hospice IJsselOever wil de best mogelijke zorg die thuis niet altijd gegeven kan worden en een respectvolle laatste levensfase bieden.

Adres: 2903AP Capelle, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0620985151
Stad: Capelle
Postcode: 2903AP



op zoek naar gerelateerd: Prikbord IJsseloever, Hospice IJsselPolder, Hospice IJsselThuis, Hospice Rotterdam, Vrijwilligerswerk hospice Rotterdam, Hoe ziet een hospice eruit, Vrijwilligerswerk Capelle aan den IJssel, Christelijke hospice
Recensies
Mijn schoonvader Ger Mulder heeft maar 3 dagen in IJsseloever gelegen maar wat zijn we blij geweest dat dit hospice er is en er plaats was. Geweldige vrijwilligers maar ook zulke lieve verpleegkundigen die steeds weer iets anders probeerden om papa zo comfortabel mogelijk te laten zijn. Dank Stephanie, Fatima en Jessie. Dank aan alle vrijwilligers.
Een hele fijne omgeving en hele lieve mensen die heel erg goed zijn voor de bewoners en hun familie
Een heerlijke plek om hier als vrijwilliger te mogen zijn.
Nee, deze plek bezoek je liever nooit in je leven. Voor sommigen gebeurt dat wel. De organisatie is liefdevol ingericht voor patiënten, familie en bezoekers. Áltijd een luisterend oor en professionele hulp tot het laatste moment. Hoewel ik hoop dat u níet te maken krijgt met een hospice, wees dan gerust dat u hier alle hulp krijgt die u nodig heeft.
Had nooit gedacht dat ik er mee te maken zou hebben maar helaas.Mijn man heeft tot zijn overlijden de meest liefdevolle zorg van dit Hospice gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid