facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJsselland Ziekenhuis

IJsselland Ziekenhuis
"Hier gaat het om u. Dat is het gevoel dat wij u willen geven bij het IJsselland Ziekenhuis. Aan de telefoon, tijdens een consult en bij het bed. Of u nu patiënt bent of een naaste. Als u ons nodig heeft, dan zijn wij er. Onze mensen leveren daarvoor de best denkbare zorg. Professioneel en met aandacht. Elke dag en elk moment. Zorg die wij voortdurend vernieuwen en die wij elke dag beter proberen te maken.Als algemeen ziekenhuis zorgen wij in eerste instantie voor onze directe omgeving. Ons verzorgingsgebied strekt zich uit over Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Krimpenerwaard en de oostelijke kant van Rotterdam. Wij bieden een breed aanbod van medisch specialistische zorg. De Maag-, darm- en leve"
Adres: Prins Constantijnweg 2 , Capelle aan den IJssel 2906 ZC, NL
Telefoonnummer: 010 258 5000
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Prins Constantijnweg 2
Postcode: 2906 ZC



op zoek naar gerelateerd: Mijn IJsselland inloggen DigiD, Afspraken IJsselland Ziekenhuis, Afdelingen IJsselland Ziekenhuis, IJsselland Ziekenhuis adres, Artsen IJsselland Ziekenhuis, IJsselland Ziekenhuis medewerkers, Telefoonnummer IJsselland Ziekenhuis, Mijn IJsselland app
Recensies
Deze review gericht naar de poli interne geneeskunde. Zelf als poli een afspraak verzetten terwijl daar al duidelijk is aangegeven dat ik de bewuste datum niet kon ivm vakantie. Vervolgens wordt je op je vakantie bestemming gebeld waar je blijft, en dan ook nog eens verzuimnota van 43,30. Zeer slecht! Wordt niet teruggebeld, na een belverzoek en totaal geen weder begrip. Nota is betaald, maar een afspraak in het ijsselland ziekenhuis wordt het dus niet meer! Naast de medische blunders , is men ook niet capabel om een aantal afspraken goed af te stemmen. Ik had het kunnen weten. Zeer teleurstellend!
Gevoelige informatie gedeeld met derden zonder enkele toestemming. Ik was met mijn moeder naar een afspraak gegaan, vervolgens gaat de dame mijn hele geschiedenis lijst door met informatie die totaal niet relevant was voor het desbetreffende onderwerp waar voor ik daar was. Ging om zeer gevoelige inhoud en was absoluut niet gewenst dat dit gedeeld werd. Als het over het onderwerp zou gaan had ik nog enigszins begrepen dat dit benoemd zou zijn, maar de informatie was totaal niet van toepassing. Later heb ik dit aangegeven maar er werd totaal geen begrip getoond, laat staan excuses aangeboden. Vervolgens een klacht ingediend omdat het me wel behoorlijk dwars zat dat er zo slordig met mijn persoonlijke informatie was om gegaan, een paar dagen later werd ik gebeld door een man die mij schreeuwend! te woord heeft gestaan over dat ik mijn moeder niet had mee moeten nemen als ik niet zou willen dat dit gedeeld werd. Ik was op dit moment nog minderjarig 16 jaar en op dat moment schrok ik enorm van de situatie en heb het daarna maar laten gaan. De man probeerde mij bang maken omdat hij wist dat het ernstige gevolgen zou kunnen hebben voor de desbetreffende dame, dat zeker tot ontslag of juridische procedures had kunnen lijden. Dat vind ik uiterst triest en achterbaks, schreeuwen tegen een kind om haar stil te houden! Achteraf toch spijt dat ik er daarna niks meer mee gedaan heb, dus ik deel graag dit verhaal, ik zou graag nog juridische stappen ondernemen en in gesprek gaan.
Spoedeisende hulp....SLECHTER DAN SLECHT..... Dames waren meer met hun gezelligheid bezig en niet met de patiënt. Het was bijna wisseling van de shift dus hadden waarschijnlijk zoiets van " dat doen de volgende allemaal wel" Nee zo ga je niet met mensen/ patiënten om. De dame die het overnam was echt SUPER lief en bezorgd. En heeft snel geregeld dat er actie ondernomen werd na 2 uur.
Hier meerdere malen geweest voor diverse specialisme ,oa urologie bij Dhr.R Hoendervangers, wat een fijne man is dit die rustig de tijd neemt en begripvol is .ook de assistentes zijn zeer vriendelijk, onlangs ook 5 dagen opgenomen geweest op de afdeling chirurgie, ook hier alleen maar lieve zusters en broeders waarbij niks teveel is,ook de chirurg die ik had was zeer vriendelijk en geduldig ,ook het personeel van de catering trouwens. verder is dit gewoon een mooi en modern en schoon ziekenhuis waar ik me super op me gemak voel.ook goede communicatie. Toppie
Als ik 0 sterren kon geven zou ik dat geven. Wat een stelletje onprofessioneel personeel daar!! Hoe durf je dit een ziekenhuis te noemen. Je wordt afgeblaft door het zorg personeel, artsen zie je nooit, als je zelf niet naar je familie omkijkt laten ze je de hele dag liggen.
Het IJsselland ziekenhuis is over het algemeen een fijn ziekenhuis maar ik ben erg geschrokken hoe de heer ten Holder van de afdeling Orthopedie met mijn tante omging toen ze radeloos van de pijn in haar schouder op zijn spreekuur kwam. Horkerig gevoelloos en ongeïnteresseerd heeft hij haar te woord gestaan, heeft amper onderzocht wat de oorzaak is. Ze ging er met tranen weg. 6 maanden later loopt ze nog steeds radeloos rond van de pijn maar wil voor geen goud terug naar deze arts. Ze heeft er een trauma bij van zijn manier van benaderen. Ik hoop dat jullie iets doen met deze info. We hebben vernomen dat veel meer patiënten met een naar gevoel de behandelkamer van Ten Holder verlaten hebben. Goede sociale omgang met je patiënten is een absolute voorwaarde ook al ben je nog zo goed in je vak.
Mijn vader is waanzinnig goed geholpen op de afdeling hartbewaking en de IC. Heel goed opgevangen door de dokters en verplegers. Verplegend personeel heeft zo goed voor hem gezorgd. Als hij het er nu over heeft wordt hij emotioneel zo blij is hij zijn verzorging en verpleging
Een geweldige ziekenhuis, ik had 2 tijden door elkaar gehaald was dus 2 uur te vroeg om een CT scan temaken, gelukkig kon ik er tussen door,en dat vond ik wel geweldig. Dus ook niet ouwehoeren als het niet kan,voor mijn is het een geweldige ziekenhuis. Ik heb maar één min puntje en dat is die bonnetjes die je krijgt, dat is bewerkt thermische papier wat kanker kan veroorzaken het is geen inktpatroon maar wordt door hitte gedaan. Als ze daar nu eens wat anders voor verzinnen dan komt dat ook niet in het milieu terecht, en dit is niet alleen in ziekenhuizen maar ook in winkels. Een klein puntje maar een groot probleem voor het milieu. Maar het ziekenhuis is voor de rest toppie.
Superlang wachten. En een foute diagnose. Maar ja de jongeman kan niet praten, hij kan niets aangeven. Is zwaar gehandicapt. Dan maar naar huis sturen. Ouders vertrouwen het toch niet , gaan naar een huisarts die niet zijn huisarts is, binnen een paar minuten. O, hij heeft bedorven voedsel op. Kuurtje. En......binnen een paar dagen opgeknapt. Laat ik maar niets zeggen over het zieken huis
inmiddels meerdere keren geweest, voor mijzelf en voor mijn kinderen, altijd goed en vriendelijk en vlot geholpen. Dikke prima dit ziekenhuis!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid