facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJsselcollege

IJsselcollege

Info

IJsselcollege

Geschiedenis

Bij ons leren de jongeren kennis begrijpen en toepassen. Wij sluiten aan bij hun capaciteiten en dagen ze uit het beste uit zichzelf te halen.

Zoekt u een veilige school met een goede sfeer? Een school waar leerlingen goed en inspirerend onderwijs krijgen? Uw kind is van harte welkom!



"Het IJsselcollege heeft bijna alle vormen van voorgezet onderwijs in huis: vmbo, mavo, havo, vwo en praktijkonderwijsOp het IJsselcollege willen wij graag dat elke leerling zichzelf kan zijn in een veilige leeromgeving. Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ondersteuning. Zo leren leerlingen op welke manier zij het beste leren en kunnen ze hun talenten ontwikkelen. De leerlingen leren verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen werk en handelen. In combinatie met de juiste aandacht, ontwikkelen onze leerlingen kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen, die nodig zijn voor nu en hun toekomst. Wij streven ernaar dat elke leerling gediplomeerd de school verlaat. Om dit te kunnen bereiken werken wij samen met een team van professionals"
Adres: Pelikaanweg 1, 2903 ER Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: 0851050200
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Pelikaanweg 1
Postcode: 2903 ER



op zoek naar gerelateerd: IJsselcollege ziekmelden, IJsselcollege HAVO, IJsselcollege vacatures, IJsselcollege telefoonnummer, IJsselcollege directeur, IJsselcollege Scholen op de kaart, IJsselcollege pelikaanweg vakantie, IJsselcollege vakanties 2022
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IJsselcollege Wiekslag IJsselcollege Wiekslag 529 meter Zeer slechte school .niet op niveau laten werken,uit verkeerde boeken laten leren,sle...
Comenius Beroepsonderwijs Comenius Beroepsonderwijs 960 meter Slechtste school ooit
Recensies
Slechteste school ooit maar ben wel geslaagd
zou me niet verbazen als deze school genomineerd werd tot de slechtste school van Capelle. t plafond in t muzieklokaal was ingestort, sommige ramen kunnen niet eens open en dus ben je verplicht te marineren in andermans zweetlucht in de zomer, leraren kunnen geen orde houden, wie haalt t in zn hoofd om kluisjes op de 3e verdieping te plaatsen met beperkt toegang tot de lift, die met een snelheid van 1 km/u gaat. roostermakers maken roosters alsof ze het in een tijdlimiet van 2 minuten moeten doen, met als resultaat dat iedereen kk veel tussenuren heeft. nieuw gebouw is leuk en aardig maar vmbo en vwo onder 1 dak? doe normaal. tis een pleuris school en leraren luisteren niet naar de leerlingen. ze stellen de bouw van onze gymzaal al 2 kk jaar uit, waardoor we helemaal naar schenkel moeten fietsen in de regen en kou om daar zielig te gaan gymmen voor 1uurtje. fijn dat k me frustratie hier kan uiten, kan iedereen zien wat voor kutschool dit is, de mazzel.
Fijne school. Het is de laatste tijd even fout gegaan met een uitdaging dat iemand een tazer zou gebruiken. Dit is inmiddels all opgelost. Het is vaak dat de docenten onduidelijk zijn met het leren van de toetsen. Verder is alles goed aan te zien. Waarom mensen zeggen dat het plafond niet aan te zien is snap ik niet. Stilte aula is vaak niet stil dat kan ik wel zeggen. Tijdens de pauzes is het heel erg druk in de aula en stilte aula. Er is een bibliotheek aanwezig.
Deze school is 1 woord afschuwelijk. Het plafond is smerig, op een katoenplantage kennen ze nog een schonere omgeving. Ook worden er tazers gebruikt, en er word ook nog gedronken. Docenten praten maar aan een stuk door en sommige kunnen hun mond niet houden over Trump, wat niet eens in ons land gebeurt. Je moet je zoon niet op deze school inschrijven aangezien er heel veel feministische kinderen zijn. Je kind in het algemeen niet, want deze school is erg slecht. Ik zou eigenlijk 0/5 geven maar dat laat google niet toe.
Geen hygiënische school dit. Hoe moeten de leerlingen leven met een vuil plafond? HEB IK HIERVOOR GESTREDEN IN VIETNAM?! En dat zou allemaal enigszins nog te verdagen zijn als we schone plafonds hebben. Ik heb zeer traumatische ervaringen door dit ordinaire instituut. Al die pijn, verdriet en tranen. Alleen maar omdat het Ijsselcollege niet weet hoe hygiëne werkt. EN HET ERGSTE... Geen kwarktaart!!!!1111!11!!
Het is een heel onkwalitatief school. Er zit nauwelijks wc-papier im de wc's en er word van alles beloofd maar wij ziem het nooit terug.!
Ik wil op die school diploma halen
Leuke school en gezellige docenten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid