facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJssalon Wim Laan

IJssalon Wim Laan

Info

Al meer dan 100 jaar een begrip in Den Helder en verre omstreken. In dit familie bedrijf wordt het ijs nog op ambachtelijke wijze en constant vers bereid.



"Al meer dan 100 jaar een begrip in Den Helder en verre omstreken. In dit familie bedrijf wordt het ijs nog op ambachtelijke wijze en constant vers bereid. Het is dan ook niet voor niets dat mensen zeggen: “Je bent niet in Den Helder geweest als je geen ijsje hebt gehaald bij Laan”. Ervaar het zelf en kom gezellig bij ons langs!In de salon kunt u terecht voor een lekkere oublie of een verse coupe. Wilt u thuis ook genieten van dit overheerlijke ijs? Ook dat is mogelijk, bestelt u dan één van onze ijsrollen, -bekers of -taarten."
Adres: Keizerstraat 22, 1781 GG Den Helder
Telefoonnummer: 0223-614268
Stad: Den Helder
Route: Keizerstraat 22
Postcode: 1781 GG



op zoek naar gerelateerd: ijsparadijs den helder, ijssalon alkmaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Croissanterie Avanti Croissanterie Avanti 83 meter Zag er erg gezellig uit. Maar moesten heel lang wachten eer we bediend werden. We had...
IJsparadijs Den Helder IJsparadijs Den Helder 254 meter Erg lekker ijs!!
IJssalon Kaap Hoorn IJssalon Kaap Hoorn 514 meter De structuur van het ijs is prima, maar de smaak =de voornaamste kwaliteit niet. Zowe...
Recensies
Graaiflatie, beste dames en heren, is in deze zaak uitgevonden.. wij kwamen hier regelmatig, maar hebben er na de laatste verhoging definitief en punt achter gezet. Dag fam Laan, succes met je zakken vullen.
Na 40 jaar weer eens terug naar deze ijssalon, maar de sjagerijnige meneer achter de balie heeft in 1 keer mijn mooie herinnering uitgevaagd. Ijs is nog steeds heerlijk!
Een begrip in Den Helder, al meer dan 125 jaar. Ik ben vaste klant sinds 52 jaar. Heerlijk zelfgemaakt ambachtelijk ijs
Altijd lekker...! Heerlijk ambachtelijk ijs.
Laan ijs heeft een naam in Den Helder, de keuze is beperkt voor een ijssalon. Het ijs was een mager bolletje wat dan een oblie genoemd word. Het ijs smolt als een gek waardoor droge vingers nog voor de uitgang niet gehaald kon worden. Het ijs zelf was redelijk. Eenmaal buiten kwam het ijs met diverse straaltjes lang het koekje naar beneden.Nee zeker geen aanrader.
Ik heb een wat mindere ervaring gehad bij deze ijssalon. Ik vond dat we gestrest werden geholpen en het ijs niet zo bijzonder.
Laan maakt deel uit van de ijstraditie van Den Helder. De chocolade ijslolie maakt deel uit van mijn jeugdherinneringen. Wanneer ik de gelegenheid ben haal ik er één. Ijs van Laan, geweldig als je er net als ik groot mee bent geworden.
Lekkerste ijs van Den Helder en omstreken. Ook tijdens de Kerst kun je op dhr. Laan reken met lekkere ijstaarten!!!
Altijd een aanrader als je trek hebt in een ijsje!
Héérlijk ijs en zolang ik mij kan heugen altijd een feest als je bij Laan was geweest.Hier is de goede ouwe tijd blijven hangen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid