facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJssalon Venezia

IJssalon Venezia

Info

Proeven is genieten! Daar draait het om bij ijssalon en espressobar Venezia di Agnoli in Gorinchem.

Geschiedenis

Het lekkerste Italiaanse ijs in de regio vind je bij IJssalon Venezia. Gelegen in het hartje van Gorinchem. Een familiebedrijf dat dit seizoen 79 jaar bestaat!

Wij werken uitsluitend met natuurlijke grondstoffen en bereiden ons ambachtelijke ijs elke dag vers onder strenge hygiënische normen. Wij gaan voor de hoogste kwaliteit.

Je kan bij ons in de stijlvolle salon of het overdekte terras genieten van een heerlijk ijsje of een kopje koffie.



"Het lekkerste Italiaanse ijs in de regio vind je bij IJssalon Venezia. Gelegen in het hartje van Gorinchem. Een familiebedrijf dat dit seizoen 80 jaar bestaat!Wij werken uitsluitend met natuurlijke grondstoffen en bereiden ons ambachtelijke ijs elke dag vers onder strenge hygiënische normen. Wij gaan voor de hoogste kwaliteit.Je kan bij ons in de stijlvolle salon of het overdekte terras genieten van een heerlijk ijsje of een kopje koffie."
Adres: Grote Markt 26-27, 4206 EB Gorinchem
Telefoonnummer: 0183 63 19 19
Stad: Gorinchem
Route: Grote Markt 26-27
Postcode: 4206 EB


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 22:00
Dinsdag: 11:00 - 22:00
Woensdag: 11:00 - 22:00
Donderdag: 11:00 - 22:00
Vrijdag: 11:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 23:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Venezia bestellen, La Venezia ijs bestellen, IJssalon Venezia Oss, IJssalon Venezia Rotterdam, Webshop ijs, Italiaans ijs bestellen, IJstaart Venezia Gorinchem, IJs Culemborg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De IJsfee De IJsfee 77 meter Wij hebben hier een heel gezellig feestje gehad . Goede sfeer, leuke knusse zaak en f...
Recensies
Het dropijs is favoriet bij opa. Jammer dat je geen ijs mag proeven, ook niet tegen betaling. "Je moet maar een bolletje kopen", is de reactie als je het vraagt. En die reactie krijg je ronduit onvriendelijk gepresenteerd. Echt een misser. Wat is er mis mee om bijvoorbeeld voor 1 euro 1 tot 3 smaken te laten proeven? Extra omzet lijkt mij en veel minder dan een half bolletje. Deze houding is niet erg klantvriendelijk. Maakt het bezoek minder leuk. Het ijs is goed. Alleen daarom toch 4 sterren.
Heerlijke koffie en ijs ten overvloede. Personeel heel vriendelijk en attent, snel maar wel met aandacht. Zeer de moeite waard om in de gezellige serre of bij mooi weer op het terras, te genieten van het lekkers. Voor iedere portemonnee te doen!
Recent gerestyled en al jaren een goede kwaliteit Italiaans ijs, gerund door de familie Agnoli. Bediening op terras is bijzonder gastvrij en plezier in het werk straalde er van af. De Amarane coupe is een echte aanrader, maar ook de koffie is prima. Genoten van een Latte machiatto spicy amaretto, keurig geserveerd met een glaasje water en glaasje slagroom. Kan erg druk zijn, maar dat geeft al aan dat de kwaliteit top is. Een goed adres om te combineren met dagje Gorinchem. De foto's zijn na de eerste hapjes en slokjes genomen te hebben, dus niet representatief voor hoe het uitgeserveerd wordt
Altijd een goede ijssalon geweest. Kom er al van kleins af aan, 45 jaar lang. Laatste jaren lijkt de verhuizing naar de grote markt toch nog even een iets betere zet geweest en de kwaliteit en smaak van t ijs lijkt ook net weer even een tandje beter. Fijne zaak. Vriendelijk personeel
Super leuke zaak met geweldig ijs. In heel veel verschillende smaken. Het personeel is vriendelijk en de ruimte ziet er mooi uit.
Het ijs is heerlijk, maar de aankleding is vreselijk. Je krijgt bijna spontaan migraine van al dat blauw wit. Binnen iets beter, maar niet gezellig.
Ik ben al van kinds af aan een echte ijs eter. De lekkerste ijsjes haal ik nog steeds bij venezia. Vroeger haalden we grote bakken voor thuis. Tegenwoordig lekker even op het terrasje een coupe amarena. Het lekkerste ijs, super vriendelijke bediening en nog steeds de zelfde familie die het bedrijf runt. Chapeau.
Altijd een fijne sfeer, lieve medewerkers en goede service. Ik breng daar soms echt uren door met een goed boek, iced tea, lekker ijsje of de allerlekkerste cappuccino van heel Gorinchem!! Ik wens dat jullie elk seizoen open zouden blijven. Bedankt voor alles wat jullie doen en dat ik altijd welkom ben zelfs als ik te lang blijf plakken. Er is geen enkele plek waar ik me zo gelukkig voel als bij jullie! Lieve groet, Lilian Carré
Heerlijk ijs en de niet plastic variant van het lepeltje is top!! Veel beter dan zo'n houten lepeltje wat heel je smaak verpest ;
Een wat zielloze bediening. Geen woord te veel of te weinig. De coupe Amarena was uitstekend, met een biscuitje, etc. Helemaal af. Wel vonden we het bijzonder jammer dat er geen glaasje water vanaf kon. Het ijs is zoet en met een slokje water zou de ijspret telkens een nieuwe start kunnen maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid