facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJssalon Puur Ameland

IJssalon Puur Ameland

Info

Het lekkerste ijs van Noord Nederland!

Adres: Van Heeckerenstraat 5, 9163GZ Nes, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 0519543609
Stad: Nes
Route: Van Heeckerenstraat 5
Postcode: 9163GZ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 13:00 - 18:00
Woensdag: 13:00 - 18:00
Donderdag: 13:00 - 18:00
Vrijdag: 13:00 - 18:00
Zaterdag: 12:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: puur ijs, puur ijs smaken, ijs ameland
Recensies
Ze zouden dichtgaan om 22.00 dus ik kwam daar rond 21.00 aangefietst. Ik was daarom zeer teleurgesteld en geschokt dat de medewerkster die aanwezig was ons geen ijsje wilde verkopen. Ik heb hier nog nachten lang wakker van gelegen.
Ze waren nog gewoon open, maar de medewerkster in kwestie, gaf mij geen ijs. Alleen omdat ik een vrouw ben. Toen was mijn hele dag verpest.
We vinden de Amelanders wat stug overkomen, maar de mensen bij PUUR. zijn dat niet. Erg vriendelijk en heerlijk ijs, maar vooral een voortreffelijke Frozen Yoghurt. Thanks!
Prima en lekker ijs. Je kan ook nog heel veel topings aan je ijs toe voegen met elke soort smaak ijs en als je een goede combi ijs en topings neemt dan kan je volgens mij er wel lekker van genieten.
Zoals de anderen hier al eerder schreven, te karige bolletjes voor de hoge prijs. Kom op jongens…. niet zo zuinig! Voortaan ga ik ergens anders heen.
Wij vonden de bolletjes wel een beetje te karig. 1.50 per bolletje en erg klein. Hoewel de smaak prima was zat er in de stracciatella bijna geen chocolade..wij komen er niet meer terug.
Heerlijk ijs, maar wel aan de prijzige kant..
Heerlijk ijs. Ook de gin-tonic smaak het proberen waard.
Heerlijk ijs, lekkere koffie en heel vriendelijke medewerkers. Prima beleving.
Ongelofelijk duur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid