facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJssalon/Pizza Rimini

IJssalon/Pizza Rimini

Info

Geopend voor ijs en pizza’s .

Geschiedenis

Wij bereiden al ‘t ijs zelf op ambachtelijke wijze en hebben inmiddels een assortiment van meer dan 60 smaken. Tevens bakken we verse italiaanse pizza's op alle dagen in de zomervakantie.

Adres: Dorpsstraat 46, 7971 CS Havelte
Telefoonnummer: 0521852251
Stad: Havelte
Route: Dorpsstraat 46
Postcode: 7971 CS



op zoek naar gerelateerd: Afhalen Havelte, Brasserie Havelte, Rimini menu, Rimini Ijs
Recensies
Je verwacht niet dat er in zo'n gehucht zo'n goede pizzeria zit. Het ijs is ook nog eens zalig. Laat je niet afschrikken door het uiterlijk van het pand, goed eten, goede bediening en schappelijke prijzen.
Mooi weer, ruim terras dus 1,5 m was goed te doen.
Ik " test " bij iedere ijssalon de smaken citroen en bosvruchten als combi. Deze staat in mijn top drie. Heb alleen het gevoel dat er citroenpoeder is gebruikt om tot het ijs te komen...verder erg lekker van smaak en vooral de textuur.
Mooie plek om ff te stoppen met heerlijk ijs
Limoncelloijs zo gigantisch lekker dat het gerust 3 bollen hadden mogen zijn. De andere smaken waren overigens ook dik in orde hoor. Als we weer in Vledder zijn dan ga ik weer ijs eten.....oké het is even een extra ritje maar dat is meer dan de moeite waard.
Druk druk druk, dat wil zeggen; ijs-goed ijs!! Heerlijke sorbet gegeten, goede service en prima prijs kwaliteit! We komen hier zeker terug
Heerlijk ijs. We hebben pizza's gehaald. Niet supergroot, wel bojzonder lekker en ruim belegd
Overheerlijk ijs. Dit keer heerlijk romig pistache-ijs. Daar rij ik graag een eindje voor om.
Altijd gezellig, een goede service, en vriendelijk personeel. Heerlijke pizza's en originele smaken ijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid