facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJssalon Pisa

IJssalon Pisa

Info

De ijssalon en chocolaterie van Liemers
Het adres voor ambachtelijk schepijs, bonbons, chocolade geschenken en ijstaarten.

Geschiedenis

Wij verkopen vers gemaakt Italiaans schepijs, bonbons, chocoladewerken. Ook kunt u bij ons terecht voor een kop koffie of thee op ons terras of bij ons in de winkel. Wilt u een ijstaart of ijsbuffet dan bent u ook bij ons aan het goede adres.
In de periode van ongeveer oktober tot april geven wij chocolade workshop.

Adres: Markt 67, 6901 AJ Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0316341368
Stad: Zevenaar
Route: Markt 67
Postcode: 6901 AJ



op zoek naar gerelateerd: Pisa IJs Amsterdam, Pisa IJs openingstijden, Openingstijden Pisa Zevenaar, Pisa IJssalon, Venetië ijs, Workshop ijs maken Brabant, IJscuypje, IJsworkshop
Recensies
Ik kom hier wel vaker, en ook nu hebben ze weer mijn verwachtingen overtroffen. Vriendelijk persoon en een heerlijke wafel. Zeker een aanrader!
Het lekkerste ijs! Maar ook heel leuk voor een chocoladeworkshop.
Zojuist 5 bolletjes ijs gehaald en ik moest € 8,60 afrekenen. Geen idee hoe ze op dat bedrag komen want dan zou een bolletje ijs € 1,72 kosten
Wat n top tent! Echt heerlijk ijs, goede en snelle service! We komen zeker vaker terug voor een ijsje!
Prima locatie, maar ijs is minder van kwaliteit, erg waterig en vol klontjes
Hier is ijs verkrijgbaar wat je eigenlijk in Italie zou graag willen kopen als abachtelijk. En in plaats hiervan je krijgt maar de nep ding, maar daarvan wel een kilo in je hoorentje. Top zaak.
heerlijke schepijs en onze dochter is er ook gek op:
Lekkere knapperige ijshoorn, 3 bolletjes. Karamel, stracciatella, orea. 5€ Zeer goed bevallen.
Heerlijk ijs! Ik heb een lekkere coupe op het terras gegeten, te proeven is dat dit ijs op ambachtelijke manier wordt bereid. Ik kom hier zeker terug!
Heerlijke coupe gegeten bij Pisa! Goede prijs kwaliteit verhouding en vriendelijk personeel. Hier komen we zeker nog eens terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid