facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ijssalon Pinoccio Tannes Jeugd

Info

Het aller leukste tennis jeugd toernooi van Nederland is van maandag 15 juli tot en met zaterdag 20 juli 2019 bij TV Het Vennewater in Heiloo!

Geschiedenis

Het aller aller leukste tennis jeugd toernooi dat jaarlijks plaatsvindt!
Deze facebookpagina is speciaal aangemaakt voor het Tannes Jeugd toernooi! Dit super gezellige tennistoernooi vindt dit jaar alweer voor de 22e keer plaats van 24 t/m 29 juli 2017!Geef dit dus goed aan je ouders door, zodat je aanwezig bent tijdens Tannes jeugd!

Tannes is niet zomaar een tennis toernooi, het is een week vol plezier en vermaak! Dus zoals jullie gewend zijn, ook dit jaar weer super veel extra's, zoals de waterbaan, BBQ, clinics, feestavond en nog veel meer!!!!

Ben jij tussen de 8 en de 18 jaar, blokkeer deze datum dan in je agenda, wij laten weten zodra jij je kunt inschrijven voor dit tennis spektakel!

Zoals ieder jaar doe je mee aan twee onderdelen, maar dit jaar mag jij zelf bepalen waar je voorkeur naar uitgaat. Speel je graag een enkel en een dubbel? Of een dubbel en een mix? Of een enkel en een mix? Laat het ons weten! Zodra de inschrijving open gaat kun jij je samen met je tennismaatje(s) voor twee onderdelen opgeven. Heb je nog geen maatje? Wees niet getreurd dan gaan wij een maatje voor je zoeken:)!

Tot slot, dit jaar zijn de leeftijdsgrenzen gewijzigd, iedereen tussen de 8 en 18 jaar kan deelnemen! Tot Tannes!

Wil je meer informatie? Mail ons: [email protected]

Adres: Het Zevenhuizen 54, 1852 JC Heiloo
Telefoonnummer: 0610370932
Stad: Heiloo
Route: Het Zevenhuizen 54
Postcode: 1852 JC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ik wandel mee Ik wandel mee 1 km Ik wandel mee organiseert wandelingen van 7 of 12km in en om Heiloo. We starten en f...
Recensies
Super lekker ijs, geweldig personeel
Heel simpel. Beste ijs van Heiloo en daarbuiten! Voor jong én oud! Gaan regelmatig voorbij. Altijd vriendelijk, gezellig en heerlijke smaken. Met kerst vorig jaar ook een ijstaart besteld. Een aanrader :- Ga zo door!
Mooie selectie, bijzondere smaken, ruime porties en bovenal bijzonder lekker ijs
Heerlijke uitgebreide keuzes. De smaken en kwaliteit zijn voortreffelijk. De bediening is perfect en de zaak heeft een fraaie en hygiënische uitstraling. Op het het terras is het extra genieten van je voortreffelijk ijsje.
Echt heerlijk ijs geen zuinige bollen en ook nog eens goedkoop deze ijssalon raad ik je zeker aan!
Heerlijk prijswinnend ijs en erg vriendelijke bediening.
Overheerlijk ijs, de beste in Nederland zou ik bijna zeggen. Het is overigens ook helemaal niet duur en de bediening is ook ontzettend vriendelijk. Ik wil ze ook een schouderklopje geven naar hoe ze de huidige corona maatregelen hebben toegepast. Hier gaan wij zeker nog veel vaker heen, zelfs als het op 30 minuten rijden afstand is.
Zeer lekker ijs en hele vriendelijke service. Top ijssalon ook voor kinderen.
Heeeeeeeeeerlijk ijs, de smaak op het bordje komt overeen met de smaak die je proeft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid