facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJssalon Mistral

IJssalon Mistral

Info

IJssalon Mistral in Borne is een ijssalon met ambachtelijk zelfgemaakt roomijs. Kom ook een keertje langs om ons heerlijke ijs te proeven!

Geschiedenis

Guernsey is een van de schilderachtigste eilanden dat behoort tot een bijzondere eilandengroep voor de franse kust ter ter hoogte van Normandie: de kanaaleilanden. Op dit eiland graast de Guernsy koe, al eeuwenlang een bloedzuiver ras en uniek in haar soort. Zij porduceert melk met een van de hoogste vetpercentages en caroteengehaltes ter wereld. Als gevolg hiervan is de room ongekend smeuiig en is niet te vergelijken met welk andere room dan ook U raadt het: een uitstekende basis voor ijs. Wij zijn bijzonder blij met deze vondst en trots dant wij u dit uniek ijsje kunnen aanbieden. Wij zouden u willen vragen om vooral te letten op de zuiverheid van de smaak en de ongelooflijke frisheid van de nasmaak. Geniet u van dit droomijsje.

Adres: Bakkerssteeg 2, 7622 GX Borne
Telefoonnummer: 06-26546352
Stad: Borne
Route: Bakkerssteeg 2
Postcode: 7622 GX


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00
Zondag: 10:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: IJssalon de Harmonie Borne openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ijssalon De Harmonie Ijssalon De Harmonie 117 meter Heerlijke ijs. Mag wel meer keus uit smaken zijn.
Recensies
Super lekker ijs tegen betaalbare prijs!
Wat een heerlijk ijs .
lekkere ijs en lekker wijven
Verbazingwekkend heerlijk ijs en de eigenaar is erg aardig! Ik hield van alle smaken, van suikervrij tot heel zoet... Ik ben weer thuis in Canada en ik mis dit ijs! Nog nooit zo lekker geproefd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid