facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJssalon-Lunchroom Mezzaluna Gulpen

IJssalon-Lunchroom Mezzaluna Gulpen

Info

Mezzaluna maakt op ambachtelijke wijze heerlijk Italiaans ijs, koffie en thee, verse lunchgerechten, en verleidelijke zoetigheden zoals chocolade en bonbons.



"Een sfeervol en modern ingerichte ijssalon-lunchroom-Pizzeria, waar het ijs/broodjes en pizza pasta's door de eigenaresse zelf gemaakt worden in de eigenkeuken. Het ijs wordt vers bereid met uitsluitend natuurlijke grondstoffen. Het hele jaar door is ijs verkrijgbaar in veel verschillende en bijzondere smaken. De koffie is van het merk illy en er staan veel koffievariaties op de kaart. Er is ook een ruime keuze aan soepen, Italiaanse bollen, panini’s en warme lunchgerechten en diner. Voor iedereen die wil genieten van zelfgemaakt ambachtelijk ijs’, heerlijke koffie en thee, Pizza pasta's of voor wie zin heeft in verse broodjes of gebak is bij Mezzaluna aan het juiste adres.Zeven dagen per week geopend en met een gezellig buitenterras."
Adres: dorpsstraat 30, 6271BL Gulpen
Stad: Gulpen
Route: dorpsstraat 30
Postcode: 6271BL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00
Zondag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Il Gusto Gulpen, Salma Gulpen, Pizza bestellen Gulpen, Lunchen in Gulpen, Brasserie Herberg Gulpen, Eten bestellen Gulpen, Italiaans restaurant La Bruschetta Gulpen, Gulpen restaurant terras
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Curtius Nederland Curtius Nederland 163 meter Curtius is een blond bier, gebrouwen met hoogwaardige producten van de beste kwalitei...
Recensies
Net even anders, vanwege personeelstekort zelf binnen bestellen en meenemen. STAAT GOED AANGEGEVEN OP DE TAFELS Heeft als voordeel dat niet iedere 3 minuten iemand komt vragen of er nog iets te drinken moet komen. Dus fijn en ongestoord ziiten. Er kan cappuccino worden besteld illy, Deze is persoonlijk 6 sterren waard. verwacht je met alle egards een bediening te krijgen dan zit je fout. Prijzen zijn zeer aanvaardbaar en lunchkaart is goed. Het ijs wordt daar gewoon zelf professioneel gemaakt, dus gewoon goed. . De vlaai is perfect en wordt aangeleverd door de bekende streekbakker : Vermeeren. Kortom, leuk genieten zonder kapsones.
Heerlijk gegeten met ons gezin. Heerlijke pizza’s en royale ijsjes als dessert. Een aanrader!
Heerlijk ! Lijkt een ijssalon en dat is het ook maar er zijn ook heerlijke broodjes, salades en pizza's. Super bediening.
Heerlijk verse pizza gegeten en daarna een lekkere coupe limoncello ijs. Kindvriendelijkheid: Ijssalon dus veel kinderen!
Iets voor 17.00 uur namen we plaats op het terras. Serveerster kwam bij ons, we hebben drinken besteld en ook meteen om de kaart gevraagd. Aangezien het allemaal erg lang duurde heb ik zelf maar een kaart van binnen gepakt. Mijn zoontje wou geen pizza, maar liever een broodje, maar dat was van de lunch kaart en kon niet meer besteld wordenbegrijpelijk wij onderling overleggen wat we gingen doen met het eten, toch besloten om te blijven zitten. Toen ben ik nogmaals naar binnen gelopen om er een menu kaart bij te halen en hoorde ik de serveerster zeggen, DAT KIND WIL EEN BROODJE, weet niet precies wat er gezegd is, maar het klonk heel negatief en merkte al dat het niet de bedoeling was dat ik het zou horen, ronduit onbeschoft. Het personeel is onervaren, ze hebben geen overzicht over het kleine terras, jammer want de plek is mooi.
Heerlijk geluncht. Focaccia brie is echt een aanrader! Onze 15 maanden oude dochter was mee. Er werd goed meegedacht met haar lunch, deze kreeg ze zelfs op een kinderbordje en een Bambi beker voor haar drinken. En een heerlijk mini bolletje ijs bij de koffie!
lekkere cappuccino en latte op, lekker koffie plekje! vriendelijk geholpen met een lachEten: 5/5
Laats met een kleine groep vrienden hier wezen eten. Erg lekker en goede bediening. De pizza was heerlijk gemaakt en gebakken. En de ijscoupe achteraf was even lekker.
Onbeschoft behandeld door de serveerster bij het bestellen van de koffie, begrijp best dat het moeilijk is als er te weinig personeel is, maar dan kan je nog wel beleefd blijven. Kom er nooit meer.
Hier een ijsje gegeten. De prijs is goed: €1.50 voor de eerste bol en een euro voor de volgende. Het ijs is prima, het duurde wat lang voordat we geholpen werden.Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid